Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случи со најавата за летови до Прага? Дај нека биде работа, за јуни ми е. :)

Мислам дека друг превозник беше тој за Прага, не Wizzair.

Мислам дека друг превозник беше тој за Прага, не Wizzair.
Чешкиот национален превозник Czech Airlines од летото 2016 година воведува линија Прага - Скопје и обратно, 3 пати неделно, продажба на карти од октомври/ноември 2015 год.

Што се случи со најавата за летови до Прага? Дај нека биде работа, за јуни ми е. :)

Starts May 19 :)
http://www.exyuaviation.com/p/czech-airlines-prague-skopje.html
Czech Airlines: Prague - Skopje

ok-small.png

SEASONAL | FULL SERVICE | STARTS MAY 19

Czech Airlines launches three weekly flights to Skopje:

Flight number: OK846
Departure city: PRG
Departure time: 22.25
Arrival time: 00.25
Arrival city: SKP
Aircraft type: A319
Day operating: 12-4---

RETRUN
Flight number: OK847
Departure city: SKP
Departure time: 04.10
Arrival time: 06.15
Arrival city: PRG
Aircraft type: A319
Day operating: -23-5--

map

Mala pomos vo vrska so povraten bilet,kako da se snaogam .
Planiram na 18 ili 22 dekemvri da idam za Malmo,cenite za eden pravec mi odgovaraat,no za povraten kako da pominam poevtino ?planiram da ostanam do posle nova godina,okolu 3 nedeli .

Mala pomos vo vrska so povraten bilet,kako da se snaogam .
Planiram na 18 ili 22 dekemvri da idam za Malmo,cenite za eden pravec mi odgovaraat,no za povraten kako da pominam poevtino ?planiram da ostanam do posle nova godina,okolu 3 nedeli .

Ако не си ЕУ државјанин тогаш ќе ти побараат повратен билет при пасошка контрола . Подобро од сега да си купиш повратен бидејќи ако купуваш од таму а датумот е една , две недели пред патување може да платиш солена сума .

Ако не си ЕУ државјанин тогаш ќе ти побараат повратен билет при пасошка контрола . Подобро од сега да си купиш повратен бидејќи ако купуваш од таму а датумот е една , две недели пред патување може да платиш солена сума .
Bas sega vidov,na 18 dekemvri poletuvanje na 2 januari vrakanje,3078den za dvajca vozrasni .
Na 22 dekemvri letanje na 5 vrakanje ista cena .
Ili pak ja sum greska ??
Prvpat mi e,pa podobro da si prasam,inace bev do agencija na drugar,on mi kaza deka za niv ima drugi ceni radi toa sto se vodat ko agencija i deka poevtino bi prosol sam ako bukiram .

Bas sega vidov,na 18 dekemvri poletuvanje na 2 januari vrakanje,3078den za dvajca vozrasni .
Na 22 dekemvri letanje na 5 vrakanje ista cena .
Ili pak ja sum greska ??
Prvpat mi e,pa podobro da si prasam,inace bev do agencija na drugar,on mi kaza deka za niv ima drugi ceni radi toa sto se vodat ko agencija i deka poevtino bi prosol sam ako bukiram .

Иста цена е за 2 и 5 јануари . Резервирај си повратен од овде .

Иста цена е за 2 и 5 јануари . Резервирај си повратен од овде .
A da rezerviram denes dodeka ima popust,a u meguvreme mi istekuva vaznost na pasos,znaci na 22 poletuvanje,a 19 mi istekuva,a u procedura nov,mozno e takvo nesto ?

A da rezerviram denes dodeka ima popust,a u meguvreme mi istekuva vaznost na pasos,znaci na 22 poletuvanje,a 19 mi istekuva,a u procedura nov,mozno e takvo nesto ?

Пасошот ти истекува на 19-ти ?? Најдобро е да почекаш со новиот пасош да резервираш , овие попустите се привидни , јас резервирав карта пред 4 дена и сега проверив да видам дали нешто поефтино е со денешниот попуст , напротив поскапо .

Порачав 4 повратни карти до Барселона, ама на меил не ми стигна картата туку само инфрмации за патниците со сите 4 имиња, детали на лет и цена на картите, има некаков проблем или вака е секогаш треба да се почека за да стигна картите картите?

Порачав 4 повратни карти до Барселона, ама на меил не ми стигна картата туку само инфрмации за патниците со сите 4 имиња, детали на лет и цена на картите, има некаков проблем или вака е секогаш треба да се почека за да стигна картите картите?
Ќе мораш прво да чекираш па после тоа ќе ќе ги добиеш картите, кои ќе можеш да ги испринташ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom