macedon89
Провокатор по вокација
Утре на 18.06 имат попуст 20% за членовите на визз клуб...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали тоа значи дека утре ќе има за сите други? @Tranquilis
Само уживај,немаш никакви проблеми[emoji574]Едно прашање - на сопругот наместо MR. сум кликнала на Mrs. Дали ќе има проблем?
Легално една[emoji12]колку штеки цигари можам да носам ?
колку е царината ?Легално една[emoji12]
Иначе можеш колку сакаш,ќе си платиш царина
Ај плс одговори ми на ППСамо уживај,немаш никакви проблеми[emoji574]
јас лани седе 1 месец и уште 4-5 дена ништо не ми потржија документиZdravo, sakam da idam vo Germanija i da ostanam kaj dedo mi 2 meseca, dali ke mi treba nekakov dokument za da mozam da ostanam tolku vreme,.. legalen prestoj e 3 meseci no dali treba da imas sepak dokument nekakov za da sedis legalno 3 meseci ili ne treba nisto takvo ?
И јас ја направив истата грешка, само со годината. Дали имал некој слично искуство да сподели дали би имале проблеми?Здраво. Имам еден проблем. При чекирање го згрешив Expiry Date на пасошот. наместо 29.06 јас 29.05 пишав. дали че има проблем ? фала
Не ти треба никаков документ. Дедо ти ќе те пријави во полиција дека ќе бидиш кај него 2 месеци и тоа е тоа.Zdravo, sakam da idam vo Germanija i da ostanam kaj dedo mi 2 meseca, dali ke mi treba nekakov dokument za da mozam da ostanam tolku vreme,.. legalen prestoj e 3 meseci no dali treba da imas sepak dokument nekakov za da sedis legalno 3 meseci ili ne treba nisto takvo ?