Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Имам еден проблем. При чекирање го згрешив Expiry Date на пасошот. наместо 29.06 јас 29.05 пишав. дали че има проблем ? фала

Можна ли е промена на датум на лет? И колку време пред летот може да се направи?

Едно прашање - на сопругот наместо MR. сум кликнала на Mrs. Дали ќе има проблем?

Zdravo, sakam da idam vo Germanija i da ostanam kaj dedo mi 2 meseca, dali ke mi treba nekakov dokument za da mozam da ostanam tolku vreme,.. legalen prestoj e 3 meseci no dali treba da imas sepak dokument nekakov za da sedis legalno 3 meseci ili ne treba nisto takvo ?

Zdravo, sakam da idam vo Germanija i da ostanam kaj dedo mi 2 meseca, dali ke mi treba nekakov dokument za da mozam da ostanam tolku vreme,.. legalen prestoj e 3 meseci no dali treba da imas sepak dokument nekakov za da sedis legalno 3 meseci ili ne treba nisto takvo ?
јас лани седе 1 месец и уште 4-5 дена ништо не ми потржија документи

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Здраво. Имам еден проблем. При чекирање го згрешив Expiry Date на пасошот. наместо 29.06 јас 29.05 пишав. дали че има проблем ? фала
И јас ја направив истата грешка, само со годината. Дали имал некој слично искуство да сподели дали би имале проблеми?

Не ти треба никаков документ. Дедо ти ќе те пријави во полиција дека ќе бидиш кај него 2 месеци и тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom