Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Цените тука варираат секој саат или пред 7 и после 7? :) Пред 7 цената беше околу 4500 за Милано, а после 7 5300 за истиот датум.
Како и да е, си резервирав за Милано и две карти ме фатија 2300 :vozbud::vozbud::vozbud:

Цените растат како што се продаваат билетите, промената не е поврзана со одредено време од денот. На пример, има 10 билети по 30 евра, па 10 по 40, итн. Темата инаку е троа комплицирана.

Да но мора да го носи Македонскиот со кој ќе излезе од државата.Тоа е правило.После дали ќе влезе со Бугарски или друг е небитно.Затоа мора 2та
Јас излагам само со Полскиот пасош и покрај тоа што ијам и Македонски. Еднашка ми напраи муабет тој на царина пошо се чудеше како тоа супер зборам Македонски а сум со Полски пасош, и кога му кажав ми рече епа дај да скенирам... и ја му кенкав пошо немав влезено со Македонски пасош и испаѓа дека 2 пати ијам излезено а неам влезено ич...

Ако сакаш ти @ackooo носи си ги двата и прашај, они таму посекако најубаво знаат

Јас излагам само со Полскиот пасош и покрај тоа што ијам и Македонски. Еднашка ми напраи муабет тој на царина пошо се чудеше како тоа супер зборам Македонски а сум со Полски пасош, и кога му кажав ми рече епа дај да скенирам... и ја му кенкав пошо немав влезено со Македонски пасош и испаѓа дека 2 пати ијам излезено а неам влезено ич...

Ако сакаш ти @ackooo носи си ги двата и прашај, они таму посекако најубаво знаат
и двата ќе ги носам [emoji4]

Патувал некој од Софија? Конкретно Софија-Дортмунд?

Сакавме ние да земеме карти Скопје-Дортмунд, ама доста се поефтини од Софија...Како иде превозот од автобуска во Софија до аеродром во Софија? Има автобуси што пренесуваат со куфери со све, претпоставувам, нели?

Се регистрирав на сајтот на wizzair но сеуште не ми дошла покана.Знае ли некој што е е работава??

Дали знае некој со сигурност да каже дали може во визаир да се носи мало куче од Скопје до Лондон?

Дали знае некој со сигурност да каже дали може во визаир да се носи мало куче од Скопје до Лондон?

http://lmgtfy.com/?q=wizzair+pet+policy

Can I carry my pet on Wizz Air flights?
Wizz Air does not carry live animals except for guide dogs travelling together with the passenger in need, holding the documents set out in the regulations of the Countries Affected by Carriage and complying the conditions of such regulations.

Сакам во јуни да одам во Стокхолм знае некој колку пари се летовите од Скопје до таму? и дали се поевтини ако се земат сега?

Има ли лет од скопје до франкфурт хан за 10 јуни само да не е покасно од 12 часот ?

Едно прашање: Дали има дирекција/претставништво/канцеларија на Wizz Air во Скопје и ако да, каде се наоѓа?

Едно прашање: Дали има дирекција/претставништво/канцеларија на Wizz Air во Скопје и ако да, каде се наоѓа?

Нема. Low Cost компаниите немаат претставништва. Има нешто како претставништво на аеродромот во Скопје но тоа е само да доплатиш за багаж и такви технички работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom