Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
на крај кога треба да се плати. укуцав ваучер од скопски заради тоа да не е нешо

пишува pending на ваучерот доле а горе ја намли цената и на крај ми ја јавува грешкава

Незнам...пробај подоцна или исчисти cookies и сурферска историја и пробај пак.Ако не подобро букирај без тоа да не останеш без едната карта

Незнам...пробај подоцна или исчисти cookies и сурферска историја и пробај пак.Ако не подобро букирај без тоа да не останеш без едната карта[/ Ке пробам подоцна пак. фала

Kako znaevte unapred deka ke ima 1 karta vo cena za 2 na denesen datum?
Kako se zaebav... ccc

Колку време трае повратната карта? Ако резервирам од сега повратна за 4 месеци, ќе си важи, имаат рок истекување?

Колку време трае повратната карта? Ако резервирам од сега повратна за 4 месеци, ќе си важи, имаат рок истекување?

Нема никакви рокови и ограничувања...кога сакаш тогаш

здраво, бидејќи ќе патувам за Англија преку виз ер и имам бг пасош со кој се чекирав дали знаете дали ми треба и македонскиот или никој нема да ми го побара на аеродром?

здраво, бидејќи ќе патувам за Англија преку виз ер и имам бг пасош со кој се чекирав дали знаете дали ми треба и македонскиот или никој нема да ми го побара на аеродром?

Мислам дека треба да го носиш

Цените тука варираат секој саат или пред 7 и после 7? :) Пред 7 цената беше околу 4500 за Милано, а после 7 5300 за истиот датум.
Како и да е, си резервирав за Милано и две карти ме фатија 2300 :vozbud::vozbud::vozbud:

Ако патуваш со МК пасош за Англија ќе ти бараат виза. Патувај си со Бугарскиот.

Ако патуваш со МК пасош за Англија ќе ти бараат виза. Патувај си со Бугарскиот.

Да но мора да го носи Македонскиот со кој ќе излезе од државата.Тоа е правило.После дали ќе влезе со Бугарски или друг е небитно.Затоа мора 2та

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom