Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на крај кога треба да се плати. укуцав ваучер од скопски заради тоа да не е нешо
пишува pending на ваучерот доле а горе ја намли цената и на крај ми ја јавува грешкаваИзгледа не важи ваучерот на ова...моја претпоставка
пишува pending на ваучерот доле а горе ја намли цената и на крај ми ја јавува грешкава
Незнам...пробај подоцна или исчисти cookies и сурферска историја и пробај пак.Ако не подобро букирај без тоа да не останеш без едната карта[/ Ке пробам подоцна пак. фала
Колку време трае повратната карта? Ако резервирам од сега повратна за 4 месеци, ќе си важи, имаат рок истекување?
здраво, бидејќи ќе патувам за Англија преку виз ер и имам бг пасош со кој се чекирав дали знаете дали ми треба и македонскиот или никој нема да ми го побара на аеродром?
Ако патуваш со МК пасош за Англија ќе ти бараат виза. Патувај си со Бугарскиот.здраво, бидејќи ќе патувам за Англија преку виз ер и имам бг пасош со кој се чекирав дали знаете дали ми треба и македонскиот или никој нема да ми го побара на аеродром?
Ако патуваш со МК пасош за Англија ќе ти бараат виза. Патувај си со Бугарскиот.