Cappie
Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 1.914
- Поени од реакции
- 307
Башка тоа, не знам како е за Италија, јас во Германија кога бев пред месец дена, на пасошка контрола ми бараа повратна карта, а јас немав чекирано/испринтано, па ми вика тој, значи немате повратен. Па продолжи со барање други податоци. Таму има многу одлив на азиланти и албанци, па скоро сите ги испрашуваа на пасошка. Во Италија можда не е така, ама секако е подобро да си имаш, ако си веќе сигурен дека нема да додаваш куфери или слично 
Иначе, иако одамна се спремав, ај сега, ај после, пред месец дена прв пат летав со визз и сум презадоволен и од авион и од однос на персоналот и се. Можда дека со airbus a320 (мислам дека беше) летав и плус си добив место на emergency exit, ама како и да е, не би се мислел дали да летам пак со нив.

Иначе, иако одамна се спремав, ај сега, ај после, пред месец дена прв пат летав со визз и сум презадоволен и од авион и од однос на персоналот и се. Можда дека со airbus a320 (мислам дека беше) летав и плус си добив место на emergency exit, ама како и да е, не би се мислел дали да летам пак со нив.