Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Другари ако има некој вишок Виз ваучер што не му е потребен и сака да го подари, евентуално ако рокот му е при крај или пак не планира да патува во скоро време, нека ми пише во ПП. Не станува збор за мене, туку за фамилија која мора групно да патува, а веќе има доста издатоци, па да олесниме патувањето барем во оваа смисла.

Sletaa denes avioni na wizz vo Skopje? Ovoj od Basel gledam prenasocen za Tirana poradi magla. Obicna magla ima ili od zagaduvanjeto?

Vo sreda letam pa da bidam spremen na svasta. :unsure:

Sletaa denes avioni na wizz vo Skopje? Ovoj od Basel gledam prenasocen za Tirana poradi magla. Obicna magla ima ili od zagaduvanjeto?

Vo sreda letam pa da bidam spremen na svasta. :unsure:

Баш сега читам другар, може ова инфо ќе ти помогне . Јас летам во четврток. И мене ме интересира.

Кој да ви каже до среда/четврток, ама ако е одложен ипак да си дојдете точно на време како по карта, зашто пред 2-3 недели ми го одложија летот за 2 саати, па го вратија on schedule 20 минути пред gate closing.
Исто поради невреме беше одложен, најверојатно слетал во Тирана ама не беа сигурни дали ќе дојде на време за полетување.

Баш сега читам другар, може ова инфо ќе ти помогне . Јас летам во четврток. И мене ме интересира.

Vizzair vcera go prenasoci ovoj od Bazel sleta vo Tirana. Ke vidime utre kako ke bide.

А каква е ситуацијата ако место Скопје те пренасочат Тирана/Приштина/Софија/Белград или слично?
Ти прават трансфер до Скопје или треба сам да се снаоѓаш?

А каква е ситуацијата ако место Скопје те пренасочат Тирана/Приштина/Софија/Белград или слично?
Ти прават трансфер до Скопје или треба сам да се снаоѓаш?

neznam za mk ali veruvam deka e isto sekade, na drugi mesta (mi se slucilo 5-6 pati na razlicni mesta) sekogas imaat organizirano autobus. obicno te nosat do aerodromot kade si trebal da sletas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom