Б
Бат Елохим
Гостин
check in - до колку кг треба да е? Ко аустриан 22/3? Или други лимити имаат?
Ме буни страната, над седиште, под седиште...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://wizzair.com/mk-MK/useful_information/baggage[DOUBLEPOST=1403561131][/DOUBLEPOST]check in - до колку кг треба да е? Ко аустриан 22/3? Или други лимити имаат?
Тешко дека ќе има попусти пред почетокот на месец септември!@Tranquilis ќе има ли нешто попусти во нареднава недела, две??
@Tranquilis ќе има ли нешто попусти во нареднава недела, две??
check in - до колку кг треба да е? Ко аустриан 22/3? Или други лимити имаат?
Во последно време слушам дека се почесто враќаат од пасошка контрола. И не само Роми туку и Македонци како мерка против барателите на азил.
Повратната карта испечатена земете ја со вас и доволно пари (немора да се кеш, пријавете дека на картичка носите) за да не им давате аргумент да ве вратат. Оние кои работат доказ дека работат, оние кои одат на гости и планираат повеќе од 30 дена да седат нека обезбедат гарантно писмо, туристички ако патувате тоа треба да биде до 10/15 дена и доволно пари во вас, пензионерите нека понесат чекче од пензија. Ова особено се однесува на оние на кои пасошот им е празен, односно немаат многу излези и влезови од државата. Тие се први на пик.
Да не ви горат и парите за купена карта, добро обезбедете се пред тргање, оти нашата пасошка контрола те гледа како потенцијален сериски убиец.
И убав пат каде и да одите.
Колку е тоа доволно париМислам озбилно еве, идам кај другарка, значи неколку дена се у прашање. Колку пари се доволни
![]()
1. Не, можеш да го испринташ со обична црна боја.Treba li u boja da se isprinta boarding passot?
Moze li nekoj da mi dade lista na raboti koi ne smeaat da se nosat u carry on?
Moze li patnicko osiguruvanje da mi pobaraat u Skopje?
Treba li u boja da se isprinta boarding passot?
Moze li nekoj da mi dade lista na raboti koi ne smeaat da se nosat u carry on?
Moze li patnicko osiguruvanje da mi pobaraat u Skopje?
Dosega agencija mi vadela, ke mi go dadat li vednash shto dokumenti mi treba?Јас ти препорачувам за 200 денари да не си правиш проблем ќе одиш во Кроација Осигурување или кое било и ќе си извадиш.Во Ајндховен мене ми побараа додека во Малме и Стокхолм Скаваста не
Провери на следниов линк, имаш информации за сите летови до 31 март 2015 год.:posle 20 okt se ukinuva ponedelnickiot let skopje-luton?[DOUBLEPOST=1404264415][/DOUBLEPOST]posle 20 okt se ukinuva ponedelnickiot let skopje-luton?