Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си Dark HaCkeR...
Али не за 30 дена, побргу ќе има...:baeh:

Знаеш дека ова те прави криминалец, нели? Кражба е!

Да во некој случај е криминал во некој случај, бидејки тие клучеви не се украдени тие клучеви се направени,виртуелен криминал хехе,дома пират на работа сите пет компјутери ми се лиценцирани сепак го поштувам законот а дома не

Да во некој случај е криминал во некој случај, бидејки тие клучеви не се украдени тие клучеви се направени

Претпоставувам сакаше да кажеш во некој случај е , во некој случај не, така?

Грешка си... како и да гледаш... Криминал е. Конкретно со клучевите, најубаа споредба :) ...
Дали ќе влезеш кај некој дома со клуч што си му го украл, или ќе влезеш кај некој дома со клуч кој што сам си го направил, не менува ништо, нели?
И двата случаја се провала :toe:

го едитирав постот:
дома пират на работа сите пет компјутери ми се лиценцирани сепак го поштувам законот а дома не

сепак пиратерија си е пиратерија за тоа и служи интернетот интернетот не е да дојдеш на кајгана и да прочиташ нешто да пишеш и така натакај интернетот се знае за што е да симнеш филм ,музика, софтвер и така натакај

работам со лиценциран софтвер особено со Windows ги продавам но дома никогаш не сум земал од дукан лиценциран и дома да го ставам незнам зошто ама никогаш не сум ставил

се надевам дека Windows 7 ке го имам лиценциран дома во зависност од ногавата популарност

:pos2::pos2: svasta :tapp:

ајде нека продолжи темава Windows Vista

Внуче, а ако не е тајна... твојот software (без разлика дали оперативен систем или програм) се лиценцирани ? :icon_lol:

П.С. И јас би сакал да имам лиценциран софтвер... али што да правам коа неам пари :/ Фотошопот е само 1.000 евра :/

Внуче, а ако не е тајна... твојот software (без разлика дали оперативен систем или програм) се лиценцирани ? :icon_lol:

П.С. И јас би сакал да имам лиценциран софтвер... али што да правам коа неам пари :/ Фотошопот е само 1.000 евра :/

грешка си, мене ме кошташе 20 денари(цдто):smir:

Не е тајна воопшто.. а и не ми требаат 1000 евра. Линуксот е тотално беспатен ;)

Не е тајна воопшто.. а и не ми требаат 1000 евра. Линуксот е тотално беспатен ;)

Признај сакаше да пишеш напатен! :vozbud:

Или "безпамет"? :devil3:

Dark_Hacker,евалуирај се малце,се прашуваш себеси "зашто немаш дома лиценциран Windows?"
Апсурдно прашање со толку очигледен одговор.

Јас ги имам и двата и windows vista i Ubuntu 8.10.Морам да кажам дека компатибилноста иде кај Вистата,а за сигурност убунту.Единствена мана на убунтуту е што мора да бидеш роот или целовреме мораш да пишуваш пас иако можеш да го конфигурираш да не биде така,изненаден бев што сите драјвери работат и ти треба само интернет конекција,за на пример нвидиа графика и сл.Ги имам двата ако еден ми се расипе,го користам другиот за да го репарирам искршениот ОС.Виста 64 повеќе ми се свиѓа и побрза е,иако сега имам 32 лиценцирана виста.

Eee... тоа е веќе друга работа... само линукс и фотошоп... :nesum: Не ме ареса некако комбинацијава. :nesum: Еднаш на линуксот му инсталирав фотошоп, ама не го биваше за ништо :S Ептен му е тапа графиката на линукс за такви работи од типот на фотошоп :/

Малце поише ја затеравме со оф топик... али јбг...

Ако не е пиратеријата вие уште во dos ке сте работеле

Eee... тоа е веќе друга работа... само линукс и фотошоп... :nesum: Не ме ареса некако комбинацијава. :nesum: Еднаш на линуксот му инсталирав фотошоп, ама не го биваше за ништо :S Ептен му е тапа графиката на линукс за такви работи од типот на фотошоп :/

Малце поише ја затеравме со оф топик... али јбг...

Друже... ако му е тапа графиката на Линуксот.. како јас играв Qauke 4.. или уште поново, Fallout 3 на Линукс?
Ако нешто не знаеш, не значи дека не може, нели?

Ако не е пиратеријата вие уште во dos ке сте работеле

Ти... читаш ли што пишуваат другите, воопшто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom