Нешто претходно си заебал. Што друго пишува на црниот екран?celo vreme toa.se restartira i pak toa na crn ekran.
Стај го VISTA CD-то во РС, бутирај го преку него, иди на REAPAIR и ќе го опраи ова. И после убаво прочитај во упатството што и како за да го кракнеш ова. Нешто си утнал.press ALT+CTRL+DELETE
mising BOOTMGR FILE
toa
Што се мешаш кај што не ти е работа?Nemoj da go lazes :smir:,podobro kazi mu neka si stavi XP bidejki VISTA-ta e sranje nevideno,ja probav i posle eden cas pak go formatirav PC-to i si go vrativ XP-to.XP zakon!
Na AMD64 X2 6400 so 8 GB RAM e sranje kompjuter a,epa dobro ti znaes?! VISTA-ta ima dobra grafika ama ne raboti taka dobro kako XP-to...Што се мешаш кај што не ти е работа?
Инсталираше VISTA тој, па му дадов крак, и нешто се зезнало при кракување, значи ИМА ЗАШТО му пишувам да стави VISTA CD!
P.S. Vista не се пробува за 1 саат, и е срање на срање компјутери :smir:
8Gb RAM?? Што збориш бе?Na AMD64 X2 6400 so 8 GB RAM e sranje kompjuter a,epa dobro ti znaes?! VISTA-ta ima dobra grafika ama ne raboti taka dobro kako XP-to...
Ne veruvas a?Odi vo interneto kaj Madziro i piti go dali ima nekoj u Strumica kompjuter so 8 GB RAM?8Gb RAM?? Што збориш бе?
Aбе копуче едно, ти ми кажа што компјутер имаш? Битно ќе беше и да ми кажеш? Те прашав?Na AMD64 X2 6400 so 8 GB RAM e sranje kompjuter a,epa dobro ti znaes?! VISTA-ta ima dobra grafika ama ne raboti taka dobro kako XP-to...
Kaj mene VISTA во се е подобра од XP.Вистата и на топ машини работи лошо, и мајкрософт си признаја дека им е неуспех, така да кулирајте до XP додека излезе виндовс 7 да се надеваме дека ќе биди подобар.
Таман да ти кажам, си ставил 8 GB RAM само за да те знаат у маалоNe veruvas a?Odi vo interneto kaj Madziro i piti go dali ima nekoj u Strumica kompjuter so 8 GB RAM?