Windows Vista

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
ona standardnite raboti koga go uklucuvas pc-to i pod niv press alt+ctrl+delete
aa da i ovaa mising BOOT file taka nesto bese

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
press ALT+CTRL+DELETE
mising BOOTMGR FILE

toa
Стај го VISTA CD-то во РС, бутирај го преку него, иди на REAPAIR и ќе го опраи ова. И после убаво прочитај во упатството што и како за да го кракнеш ова. Нешто си утнал.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Nemoj da go lazes :smir:,podobro kazi mu neka si stavi XP bidejki VISTA-ta e sranje nevideno,ja probav i posle eden cas pak go formatirav PC-to i si go vrativ XP-to.XP zakon!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Nemoj da go lazes :smir:,podobro kazi mu neka si stavi XP bidejki VISTA-ta e sranje nevideno,ja probav i posle eden cas pak go formatirav PC-to i si go vrativ XP-to.XP zakon!
Што се мешаш кај што не ти е работа?

Инсталираше VISTA тој, па му дадов крак, и нешто се зезнало при кракување, значи ИМА ЗАШТО му пишувам да стави VISTA CD!

P.S. Vista не се пробува за 1 саат, и е срање на срање компјутери :smir:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.104
Еве веќе 2 недели кај што сум на Vista и тоа лиценцирана е па си немам маки со кракови. Засега е супер и не мислам да се откажам од неа. :helou:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Што се мешаш кај што не ти е работа?

Инсталираше VISTA тој, па му дадов крак, и нешто се зезнало при кракување, значи ИМА ЗАШТО му пишувам да стави VISTA CD!

P.S. Vista не се пробува за 1 саат, и е срање на срање компјутери :smir:
Na AMD64 X2 6400 so 8 GB RAM e sranje kompjuter a,epa dobro ti znaes?! VISTA-ta ima dobra grafika ama ne raboti taka dobro kako XP-to...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Вистата и на топ машини работи лошо, и мајкрософт си признаја дека им е неуспех, така да кулирајте до XP додека излезе виндовс 7 да се надеваме дека ќе биди подобар.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Linux, дај прво repair на Виста преку Vista дискот, па после кракни го со Vista Loader 3.0.0.1. Би требало да ти помине без проблеми.

И модератори, ај бришете ги тие непотребните постови.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Na AMD64 X2 6400 so 8 GB RAM e sranje kompjuter a,epa dobro ti znaes?! VISTA-ta ima dobra grafika ama ne raboti taka dobro kako XP-to...
Aбе копуче едно, ти ми кажа што компјутер имаш? Битно ќе беше и да ми кажеш? Те прашав?

Кажав општо, пошо кај мене VISTA иде ВО СЕ подобро од ХР. И кај сите што ги знам, вака им е. Многу се задоволни од VISTA.

Вистата и на топ машини работи лошо, и мајкрософт си признаја дека им е неуспех, така да кулирајте до XP додека излезе виндовс 7 да се надеваме дека ќе биди подобар.
Kaj mene VISTA во се е подобра од XP.

Ne veruvas a?Odi vo interneto kaj Madziro i piti go dali ima nekoj u Strumica kompjuter so 8 GB RAM?
Таман да ти кажам, си ставил 8 GB RAM само за да те знаат у маало :pos::pos::pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.249
Бев на виста 2 месеци, задоволен.
Солидно.
Но си бара добри пц перформанси.. се вратив на хр.
Ко ке се подобриме хардверски ке се вратиме на вистата.
До тогаш хр.
:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom