Само тоа не треба ништо друго
e falla , kaj mene se ushte ne saka :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само тоа не треба ништо друго
e falla , kaj mene se ushte ne saka :S
Voopshto nesaka da pochne so download , your phone is up to date .... toa . Vo april koga izleze beta beshe so developer . a sea ne saka da pochne : )
Имам 1.76GB слободноНели, ептен уникатно. Јако е цел десктоп ми е сега само фолдери. Дури ми е интересно[DOUBLEPOST=1407175600][/DOUBLEPOST]
Имаш ти место во телефонот? Да не ти е преполн?
Да, приметив и јас. До пред апдејтов не можев да ги прелистувам фотките од галеријата на порталот. Сега функционираinternet explorer подобрување до максимум. Кога отворам али експрес сеа се отвора баш онака како што треба.[DOUBLEPOST=1407223835][/DOUBLEPOST]Отворете и гмаил, ако некој отворал до сега знае како беше. Конечно бросер како што треба
Тие што се на хтц, би требало денеска да имате пристап до кортана.[DOUBLEPOST=1406706694][/DOUBLEPOST]![]()
Како ќе изгледаат фолдерите со следниот апдејт.
Не чекај уште малце[DOUBLEPOST=1407174518][/DOUBLEPOST]
Како бе по интернетов читам дека 8.1.1 не го добиле апдејтот од хтц. како и да е ако се апдејтира на 8.1.1 оди во сетингс и намести регион во UK. Ајде види што имаш во сетингс во регион наместено
Кај мене мора и Language English (United Kingdom) и Region, едно ако не е United Kingdom и Кортана не ми се покажува.мене ми се појави некој апдејт вчера ама најверојатно не е овој што го зборите зошто ништо од ова нема (фолдери, кортана....), или па јас незз како се прават. Иначе наместено ми е веќе 2 недели регион на UK и само чекам сеа, се надевам ќе има брзо апдејт и за ХТЦ.
Што тоа?![]()