Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Voopshto nesaka da pochne so download , your phone is up to date .... toa . Vo april koga izleze beta beshe so developer . a sea ne saka da pochne : )

Voopshto nesaka da pochne so download , your phone is up to date .... toa . Vo april koga izleze beta beshe so developer . a sea ne saka da pochne : )

Чек, си го имаш тоа програмчето preview for developers на телефонот или го избриша? :)

ви се изгубив во постовите, ај да пробам да ми се појасни нешто.

Искочен ли е 8,1 официјален + cyan за 520ка (купена е од шведска).
Иначе имам 8.1.1 на телефончето денес го ставив па оценка од одма неможам да дадам, ама тоа со папките е интересно и корисно.

ПС ако има официјален 8.1 што треба да направам за да го ставам него па после пак со деврелопер да стигнам до 8.1.1

Се подновив со Nokia Lumia 630
После 2 часовно копање по телефонот можам да кажам Windows Phone 8.1 e сто генерации понапреден од кој било Андроид систем.
Толку е различно, толку се умешно уведени некој ствари, уметност во програмирање и дизајн.
Малку ми е лошо што све ми делува со сешто се синхронизира, споделува и некако ми е шубе се тоа али ваљда ќе праша за такви ствари. Не верувам на своја рака да работи :P
Инаку сега само што заврши најновиот Update. Everything is smooth as butter

Нели, ептен уникатно. Јако е цел десктоп ми е сега само фолдери. Дури ми е интересно :)[DOUBLEPOST=1407175600][/DOUBLEPOST]

Имаш ти место во телефонот? Да не ти е преполн?
Имам 1.76GB слободно

Дојдов да прашам како се прават фолдери и си викам: Ај да пробам икона врз икона да не е, и оп се направи. :D

Други подобрувања конкретно кои се? Јас до сега ги забеллежав фолдерите и мултипл селект текст.

internet explorer подобрување до максимум. Кога отворам али експрес сеа се отвора баш онака како што треба.[DOUBLEPOST=1407223835][/DOUBLEPOST]Отворете и гмаил, ако некој отворал до сега знае како беше. Конечно бросер како што треба

internet explorer подобрување до максимум. Кога отворам али експрес сеа се отвора баш онака како што треба.[DOUBLEPOST=1407223835][/DOUBLEPOST]Отворете и гмаил, ако некој отворал до сега знае како беше. Конечно бросер како што треба
Да, приметив и јас. До пред апдејтов не можев да ги прелистувам фотките од галеријата на порталот. Сега функционира :)

Тие што се на хтц, би требало денеска да имате пристап до кортана.[DOUBLEPOST=1406706694][/DOUBLEPOST]
BtxqOPFIAAAvSG7.jpg

Како ќе изгледаат фолдерите со следниот апдејт.

Што бидна со фолдерите, има ли промена?

Не чекај уште малце :)[DOUBLEPOST=1407174518][/DOUBLEPOST]

Како бе по интернетов читам дека 8.1.1 не го добиле апдејтот од хтц :). како и да е ако се апдејтира на 8.1.1 оди во сетингс и намести регион во UK. Ајде види што имаш во сетингс во регион наместено

мене ми се појави некој апдејт вчера ама најверојатно не е овој што го зборите зошто ништо од ова нема (фолдери, кортана....), или па јас незз како се прават :) . Иначе наместено ми е веќе 2 недели регион на UK и само чекам сеа, се надевам ќе има брзо апдејт и за ХТЦ.

мене ми се појави некој апдејт вчера ама најверојатно не е овој што го зборите зошто ништо од ова нема (фолдери, кортана....), или па јас незз како се прават :) . Иначе наместено ми е веќе 2 недели регион на UK и само чекам сеа, се надевам ќе има брзо апдејт и за ХТЦ.
Кај мене мора и Language English (United Kingdom) и Region, едно ако не е United Kingdom и Кортана не ми се покажува.

За фолдерите, ако во About ти е 8.1.1 тогаш сигурно ги имаш. Чувај стегнато на една икона и кога ќе ти се активира да можеш да ја поместуваш ставија директно над друга, ќе ти излезе после тоа одма.[DOUBLEPOST=1407251224][/DOUBLEPOST]И да, кога ке смениш регион и јазик треба да го рестартираш телефоноѕ.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom