Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ејј не знам зошто не сум ти вратил. Не знам како сум те испуштил.
Све имам пробано, неколку пати хард ресет, сите апликации, скенер апликации, транспарент беграунд и ред други. Не сака, не се оправа чудово, чекам нов фирмвер па ќе видиме.

Чекај, ако сега телефонов го однесам со DP верзија, ќе ми ја прифатат гаранцијата и ќе ми го средат?

Според мајкрософт викаат дека можно е, но тоа зависи со каков дебилен оператор си имаш работа. Баш вчера другар мој носеше htc 8s во one заради проблем со екранот. Беше на 8.1 немаше никаков проблем, денеска му се јавија да оди да си го земе. Телефонот си функционираше и го имаа вратено на 8-ка

Ејј не знам зошто не сум ти вратил. Не знам како сум те испуштил.
Све имам пробано, неколку пати хард ресет, сите апликации, скенер апликации, транспарент беграунд и ред други. Не сака, не се оправа чудово, чекам нов фирмвер па ќе видиме.

Чекај, ако сега телефонов го однесам со DP верзија, ќе ми ја прифатат гаранцијата и ќе ми го средат?
Носи го у сервис кажи им дека камерата не ти работи и готово. Нека ја прават они како знаат и умееат.

Носи го у сервис кажи им дека камерата не ти работи и готово. Нека ја прават они како знаат и умееат.
Имам лошо искуство. Ќе го чуваат месец дена и после ке ми речат дека гаранцијата не важи поради неовластено менување софтвер и ако сакам да ми го поправат ке треба да платам дупло од цената што е по обичните мобилари. Дури и да се согласам ке чекам уште недела до 10 дена.
Затоа си викам да го почекам официјалниот 8.1 со се фирмвер па да видам како ке е.

И нешто многуууууу битно ќе има што мене ми треба ...

Имам beats pill блутоот звучник, кој кога ќе пуштиш песна од на windows phone и од на iPhone има огромна разлика во квалитетот. Ајфонот има феноменален и чист звук додека од мојот се осеќа и тоа убаво дека квалитетот не е нај нај. Моменталниот кодекс е А2DP кој го компресира аудиото преку блутоот многу, сега ќе има aptX кодекси кој се баш тие што требаат.

Не на секој му треба, и не секој знаел но ете доаѓа и тоа. :)

Како што реков очекувам одлични Lock screen да се испопојават на маркетов, еве една од првите апликации која ќе ја користи оваа предност.

Тие што се на хтц, би требало денеска да имате пристап до кортана.[DOUBLEPOST=1406706694][/DOUBLEPOST]
BtxqOPFIAAAvSG7.jpg

Како ќе изгледаат фолдерите со следниот апдејт.[DOUBLEPOST=1406707962][/DOUBLEPOST]Live Folders се, значи ќе се малце поинакви сепак од андроид и ајфон[DOUBLEPOST=1406708680][/DOUBLEPOST]http://www.wpcentral.com/official-update-1-windows-phone-81-next-week-preview

Ми се допаѓа што Мајкрософт си ја свати својата работа и е одличен со апдејтиве.

Очигледно ќе си останам на девелопер јас, дека апдејтот ќе биде пуштен наредната недела

Последно уредено:
треба нешто да направиме ние или сама ќе се појави ??? во phone update нема ништо ....

Денеска најавија дека ќе ја пуштат, се што треба да направиш е да смениш регион дека си во UK. Е сега дали ќе биде денеска или деновиве незнам точно :)

Се е супер ама апликациите не работат доволно добро. На angry birds epic досеа може 30 пати ме има исфрлено од играта и треба одново да ја уклучувам. Многу иритира.

Се е супер ама апликациите не работат доволно добро. На angry birds epic досеа може 30 пати ме има исфрлено од играта и треба одново да ја уклучувам. Многу иритира.
Тоа е ваљда до развивачите на апликациите. Јас имам еден куп апликации кои никогаш не ме „исфрлиле“.
Angry Birds ја немам. Сепак, ова ми се случувало безброј пати на Android телефоните кои сум ги користел. А сум користел секогаш премиум (као демек од најскапите) Android телефони.

Тоа е ваљда до развивачите на апликациите. Јас имам еден куп апликации кои никогаш не ме „исфрлиле“.
Angry Birds ја немам. Сепак, ова ми се случувало безброј пати на Android телефоните кои сум ги користел. А сум користел секогаш премиум (као демек од најскапите) Android телефони.
Oва е веќе претерано. На секоја минута ме исфрла од играта и треба поново да ја уклучувам. Ваљда ќе средат со некој апдејт.

Oва е веќе претерано. На секоја минута ме исфрла од играта и треба поново да ја уклучувам. Ваљда ќе средат со некој апдејт.

Тоа е до играта, ќе треба да чекаш апдејт на играта :)

__________________________________________________________________________________

Windows Phone 8.1 update 1 доаѓа за девелоперите највероватно во Вторник.

И онака Angry Birds Epic e тиња од игра. И мене на note 3 не ми работеше до некој update. Не е до оперативниот.

Тоа е до играта, ќе треба да чекаш апдејт на играта :)

__________________________________________________________________________________

Windows Phone 8.1 update 1 доаѓа за девелоперите највероватно во Вторник.
Ептен лошо е, секоја минута ја рестартирам играта .[DOUBLEPOST=1406851134][/DOUBLEPOST]
И онака Angry Birds Epic e тиња од игра. И мене на note 3 не ми работеше до некој update. Не е до оперативниот.
Meне ми е интересна. Ќе почекам апдејт, ако не пуштат ќе мора да ја бришам, не бива вака..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom