Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.382
- Поени од реакции
- 35.014
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му ебаа мамата. Сите ги пцујат за тоа, па очекувано е дека многу наскоро ќе се врати.Што се случи со creative studio шо го изгуби колор поп мн фсли таа опција во најновиот апдејт.... Некоја др слична апликација има?
Според ова веќе достапен е за твојот мобилен Лумиа 520. Но ако имаш инсталирано DP8.1, ќе мора да го вратиш пак на 8.0 (можеби затоа не ти го дава апдејтот)
http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Macedonia
ProductDescription Latest versionLumia Amber
Lumia Black Lumia Cyan
Lumia 520Country variant 3058.50000.1425.0003
AvailableAvailable Available
Фала, од Шведска е телефонов ама и таму е излезено.
Иначе ќе може некој да ми ја даде постапката како иде за враќање на 8,0 ако ја има во букмарк да не трчам низ цел подфорум незнам ни во која тема беше постирана
BUMPГледам излегло 8.1 за 520ка, а?
Треба да си зачувам нешто податоци пред да го префрлам, букмаркс, слики, видеа, апликации инсталирани, или се си останува како што било?
Со оглед на тоа што МОРАШ да го даунгрејдуваш првин телефонот (ако ти е на Preview for Developers) за да инсталираш официјален, одговорот би бил ДА. Мора да си ги зачуваш сите работи што ти требаат бидејќи со даугрејдување све ќе ти се избриши.BUMP![]()
Неам привју, на 8ца си е, како што го земавСо оглед на тоа што МОРАШ да го даунгрејдуваш првин телефонот (ако ти е на Preview for Developers) за да инсталираш официјален, одговорот би бил ДА. Мора да си ги зачуваш сите работи што ти требаат бидејќи со даугрејдување све ќе ти се избриши.
Mислам (значи МИСЛАМ) дека телефонот сам ќе ги зачува. Немам Нокиа и не можам да ти кажам за сигурно, ама по логика не би требало да ги избрише.Неам привју, на 8ца си е, како што го земав![]()
Ако ти е на 8.0 немаш потреба од backup, ако е од 8.1 на 8.0 во тоа случај потребно е backup (резервна копија на сите податоци)Mислам (значи МИСЛАМ) дека телефонот сам ќе ги зачува. Немам Нокиа и не можам да ти кажам за сигурно, ама по логика не би требало да ги избрише.