Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
@Џои која апликација за батерија користиш??

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Da ve prasam, mi se zdosadi od android, so site tie rutiranja zaebavanja so telefonot i sl, pa sakav da ve prasam, dali ke mi nedostiga funkcionalnosta na android ako se prefrlam na windows phone, a stvarno Wp interfejsot epten mi se svigja i stvarno e porazlicen od site androidi na kilo.

Ова со бишењево на temporary files како врска да нема освен што имаш опција да стиснеш delete ама ништо не се случува. Барав по интернетов да не има некое решение за ова но нема, гледам на многу корисници истово им се случува се надевам ќе се среди во брзо време ...

Сеа со апдејтов како да загрева позади кај камерата ,на некој друг му се дешава ли ова??

Сеа со апдејтов како да загрева позади кај камерата ,на некој друг му се дешава ли ова??

Од само седење така, без никакво замарање на телефонот или?

Нене,додека сум на 3г за вифи сеа ке проверам дома

Da ve prasam, mi se zdosadi od android, so site tie rutiranja zaebavanja so telefonot i sl, pa sakav da ve prasam, dali ke mi nedostiga funkcionalnosta na android ako se prefrlam na windows phone, a stvarno Wp interfejsot epten mi se svigja i stvarno e porazlicen od site androidi na kilo.

Што правиш на телефонот ти, какви функционалности бараш?

Дали има за windows phone 8 NFC sharing ?Јас имам HTC 8S и ако има некој да ми објасни што како да направам.

Pa so znam aplikacii da ima izbor i me plasi malku windows store, ama valjda ima dovolno?

http://www.windowsphone.com/en-US/store

Тој е маркетот, разгледај си види си што ти треба.
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 22:58 ---
Дали има за windows phone 8 NFC sharing ?Јас имам HTC 8S и ако има некој да ми објасни што како да направам.

8S нема NFC, 8X има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom