Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Имам некој проблем на Windows 8 ,деновиве почна вака да ми се појавува кога го уклучувам компјутеров
http://www.tonymacx86.com/attachmen...dows-dual-boot-separate-drives-boot-error.jpg
не можев да сликам тоа па најдов на google слика како мене што ми се појавува на компјутеров

најдов некако како да го уклучам за да влезам во windows-oт ,но изгледа поради ова и на форумов некој работи не ми работаат како што треба. Еве ни слика можам како што треба да ставам

Чаре ? Не би сакал да го зезнам и да ми се избришат некој работи на компјутерот.
Направи како што ти вели. Рипеар не брише. А и белким не ти е цел диск на една партиција.

како мислиш цел диск на една партиција ?

кај мене има C,D и F
Па за секој случај префрли си се што ти е битно на D и на F и терај. Што ти се случило со E?

Па за секој случај префрли си се што ти е битно на D и на F и терај. Што ти се случило со E?
Поима немам ,затоа цел компјутер ми е збркан. Треба да му напраам формат но обврски и дури деновиве ми текна да прашам.[DOUBLEPOST=1392724235][/DOUBLEPOST]да надополнам Е го имам тоа е DVD RW .

мене ми е музиката ставена во F a другото ми е во D и плус некој ситни работи на Декстопот кој би требало да ги префрлам во D .

ајде некој нека ми објасни како се прави Рипеар на Windows 8

Последно уредено:
откако инсталирав 8.1 про цело време иде на google.si на словенски пребарува.како да сменам стварно ме нервира !

на лаптоп имам windows 8.1 , можам ли да се поврзам преку bluetooth со телефонот ? Има bluetooth лаптопот.....

Вчера инсталирав 8.1update 1. Конечно ми средиле работи кој страшно ме нервираа. Сега е одлично...

Добро бе може ли некој да ми помогне да го активирам Windows 8.1 Pro 64bit? Пробав се живо и диво на гугл што најдов и ништо не функционира. Skype методот беше последен што го пробав пред 10 минути и пак беше неуспешна активацијата. Исто пробував и со KMSpico но и тој активатор не ја врши работата.

Добро бе може ли некој да ми помогне да го активирам Windows 8.1 Pro 64bit? Пробав се живо и диво на гугл што најдов и ништо не функционира. Skype методот беше последен што го пробав пред 10 минути и пак беше неуспешна активацијата. Исто пробував и со KMSpico но и тој активатор не ја врши работата.
Форматирај сега... џабе ти е се ако не ти успеале неколку засебни методи.

Еве официјално видео за новиот апдејт кој ќе биде проследен и до мобилните уреди на Windows.
Мое мислење е дека се на добар пат, ми се допаѓа се како е спакувано :)

Дали после инсталирање на Windows 8.1 Update 1 поточно апдејтот KB2912355, пиратската верзија ќе бидит повторно активирана?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom