Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Izrezak.PNG Fala druze..A sto znaci na procesorot ne mi e vkluceno ili go nema vkluceno NX..Kako mozam toa da go proveram ima li nekoj program za proverka.Oti najverojatno nemozam da instaliram win 8.Jas imam

Да не пишувам види тука ако не се снајдеш ке ти објаснам како да го уклучиш
http://www.techulator.com/resources/6372-How-enable-NX-or-XD-option-BIOS-install-Windows-8-RP.aspx
Прегледај го приврзокот 74546 Fala druze..A sto znaci na procesorot ne mi e vkluceno ili go nema vkluceno NX..Kako mozam toa da go proveram ima li nekoj program za proverka.Oti najverojatno nemozam da instaliram win 8.Jas imam

Едно прашање, го регистрирав 8.1 преку скајп. Е сега ако сакам во иднина да го реинсталирам да го пишам истиот код што ми го дадоа од мајкрософт оној долгиот или ќе треба се наново?

Едно прашање, го регистрирав 8.1 преку скајп. Е сега ако сакам во иднина да го реинсталирам да го пишам истиот код што ми го дадоа од мајкрософт оној долгиот или ќе треба се наново?

ке треба друг,пошто тој клуч уште вечерва ке оди во црната листа :)

Не ми е јасно за кој приврзок ми кажуваш..
Прегледај го приврзокот 74546

Zdravo imam instalirano windows 8 imam eden mal problem,raboti se dobro samo imam primeteno ako postoi nekoe izvesno vreme od okolu 20 do 30 min na Desktop mi se gasi internetot i moram povtorno da se logiram.Imam kabelski internet,pa me zanima dali ima nekoi postavki za ovoi problem.Ako vejke mora da se gasi neka se gasi na 3 do 4 casa...

Дали некој може да ми објасне како да го активирам Windows 8.1 преку скајп и дали 100 % гарантира дека ќе успее?

Го инсталирав уште пред 2-3 месеци Windows 8 и полека полека се навикнувам на него но имам еден проблем
Пред некој ден пробав да сменам слика на акаунтот и кај Loock screen ама ми вади некој ваков проблем
Untitled.png

Како може да го решам овој проблем ,знае некој ? Пробав и рестарт и неколку начини што ги изгуглав ама не сака да се опраи и да може да менувам слика .

Инсталирав 8,1 pro, четврти рестарт и толку му беше :)
Си иба мајката.....можно ли е тие токени што ги користев oд
Windows 8.1 9600 Activation да не има некои заштити?
Евентуално од http://download.cnet.com/BufferZone-Pro/3000-12512_4-75210844.html ова гомно...нетшто пробуев, ми побара рестарт и толку.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 19:31 ---
Го инсталирав уште пред 2-3 месеци Windows 8 и полека полека се навикнувам на него но имам еден проблем
Пред некој ден пробав да сменам слика на акаунтот и кај Loock screen ама ми вади некој ваков проблем
Прегледај го приврзокот 75277

Како може да го решам овој проблем ,знае некој ? Пробав и рестарт и неколку начини што ги изгуглав ама не сака да се опраи и да може да менувам слика .

Не ти е активиран, затоа не можеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom