Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш имам проблеми :) 30мин хехех ....
од Велком понатака е црно... стрелката се движи... ама пак е црно.
Стискам на Цтрл/Алт + Делит и почиња да ми трепери сликата. Исклучи/вклучи.
5 пати му мавам рестарт па после се стабилизирува....
Суљив ми е активаторот.
- Ваш предлог ве милам ? :)
- И линк од добар активатор ?////

Ако сака некој лиценца за 8ца за 2 години нека ме контактира ќе се договориме :D

Има активатор ? :)
Има одлични активатори.
--- надополнето: 23 април 2013 во 22:32 ---
немаш корист од 8ата освен ако немаш тач скрин
Супер си работи 8-мицата. Само нерввира што го нема старт менито Дури и подобро работи од 7-мицата.

Да прашам, ова KMSpico v5.2.1 го има некој пробано дали работи, опасно е по живот или не :D

Да се самоцитирам, пошто на осмица ми е лаптопот, па не знам, можда да има нешто врска.
Во последниве две-три недели ми се појави следниов проблем: од време на време компјутерот сам ми се исклучува од wifi мрежата и кога ќе пробам да се поврзам пак морам прво да направам troubleshoot, да го рестартира вифито кај мене на компјутер и се поврзува после тоа. Компјутерот е Dell Inspiron 17R 5721.
Исто кога отварам сајтови некогаш не ги отвара веднаш (дава дека не е достапна страната или ги отвара половично, сликите стојат како она мало, шаренко иконче или сајтот е целиот растурен) туку мора неколку пати да правам refresh за да ги отвори.
Другиот проблем е кога скролам слики на Фејсбук нагоре-надоле ми се појавуваат хоризонтални бели црти на сликите. Ова се појавува само на сликите на Фејсбук, на друг сајт го немам приметено. До што може да е проблемот? Не дека животот ми е страшно неподнослив заради тоа, ама не знам да не треба на нешто да направам апдејт or sth...
Користам Chrome, ако тоа има некаква врска со проблемиве.
+ми правеше проблем со Аваст, цело време викаше дека немам антивирус. Го деинсталирав, сега сум со Windows Defender. Користите некој друг антивирус?

AlternativeF

Доколку знаеш што и од каде симнуваш, какви програми инсталираш на компјутерот доволно е.

Да се самоцитирам, пошто на осмица ми е лаптопот, па не знам, можда да има нешто врска.

+ми правеше проблем со Аваст, цело време викаше дека немам антивирус. Го деинсталирав, сега сум со Windows Defender. Користите некој друг антивирус?
Мене не ми прави проблеми, користам нод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom