- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
немаш корист од 8ата освен ако немаш тач скрин
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немаш корист од 8ата освен ако немаш тач скрин
побрза да,ама несредена со багчињаИмаш, побрза е во се, тач скрин ти треба само за старт менито (metro).
побрза да,ама несредена со багчиња
Има одлични активатори.Има активатор ?![]()
Супер си работи 8-мицата. Само нерввира што го нема старт менито Дури и подобро работи од 7-мицата.немаш корист од 8ата освен ако немаш тач скрин
Има одлични активатори.
--- надополнето: 23 април 2013 во 22:32 ---
- Подај линк на активаторот во порака, ако може ?![]()
Ако може и мене линк до активатор за win8 во поракаИма одлични активатори.
Ако може и мене линк до активатор за win8 во поракаИма одлични активатори.
+ми правеше проблем со Аваст, цело време викаше дека немам антивирус. Го деинсталирав, сега сум со Windows Defender. Користите некој друг антивирус?Во последниве две-три недели ми се појави следниов проблем: од време на време компјутерот сам ми се исклучува од wifi мрежата и кога ќе пробам да се поврзам пак морам прво да направам troubleshoot, да го рестартира вифито кај мене на компјутер и се поврзува после тоа. Компјутерот е Dell Inspiron 17R 5721.
Исто кога отварам сајтови некогаш не ги отвара веднаш (дава дека не е достапна страната или ги отвара половично, сликите стојат како она мало, шаренко иконче или сајтот е целиот растурен) туку мора неколку пати да правам refresh за да ги отвори.
Другиот проблем е кога скролам слики на Фејсбук нагоре-надоле ми се појавуваат хоризонтални бели црти на сликите. Ова се појавува само на сликите на Фејсбук, на друг сајт го немам приметено. До што може да е проблемот? Не дека животот ми е страшно неподнослив заради тоа, ама не знам да не треба на нешто да направам апдејт or sth...
Користам Chrome, ако тоа има некаква врска со проблемиве.
Мене не ми прави проблеми, користам нод.Да се самоцитирам, пошто на осмица ми е лаптопот, па не знам, можда да има нешто врска.
+ми правеше проблем со Аваст, цело време викаше дека немам антивирус. Го деинсталирав, сега сум со Windows Defender. Користите некој друг антивирус?