Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Имал ли некој проблеми со BSOD (NETIO.SYS и SPDT.SYS) и како ги решил?

8-мицава засега е тргни застани...

Профи е 8цата, али премногу е комплициран до дека да се научи се напамет, али кул е, ко телефон е напраен уште само тач да имав :D

генерално што мислите,добра ли е 8ва,ја погодија ли,вреди ли да тера место 7та?Или анкета нешто да поставеше креаторот на темата

и јас се нервирам со хромот,цело време ми паѓа шоквејв плеерот,дали дека е на виндовс 8,или од последниот апдејт на хромот,ако ме изнервира уште малце ќе морам под присила да предјам или на мозила или на експлорер 9,иначе рекламата одлична

Nema veza windowsot, Chrome-ot oduvek bil troa bug-nat.
Explorerot e fantasticno brz, uste desktopot ne se podignal nego mozam da go podignam I niednas ne mi crash-nal, not even once. Po forumot moze da zabelezite, notifikaciite ne iskacaat pod reklamive. :D

Kul reklama inace.

Дали е само кај мене или гласот на windows 8 ми е премногу слаб. Иако е се на максимум пуштено на windows 7 кога ќе пуштев песна беше пуштено.....

Дали е само кај мене или гласот на windows 8 ми е премногу слаб. Иако е се на максимум пуштено на windows 7 кога ќе пуштев песна беше пуштено.....

На официјални или на Windows драјвери си, за звучната?

Дали може да се купи Windows 8 без promo code? Доколку неможе како можам да добијам promo code ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom