Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
А кај да ги видам симнатите работи, моментално симнувам од chrome app и ништо не се покажива?

Windows 8 All Versions Permanent Activator , побарај го на piratebay.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 22:47 ---
А кај да ги видам симнатите работи, моментално симнувам од chrome app и ништо не се покажива?

My documents > downloads

Пробајте и со sfc/ scannow (па после рестарт да видите шо ќе се случи)

Кај и да прочитам за активаторов, сите викаат дека е некаков hacktivator.

Не можам да поверувам :eek:
ај пробајте и со sfc/ scannow (па после рестарт да видите шо ќе се случи)

Кај и да прочитам за активаторов, сите викаат дека е некаков hacktivator.
Raboti ;)

море блесави едни :facepalm: тука читајте и информирајте се...

http://forums.mydigitallife.info/forums/42-Windows-8

се ви пишува што треба, а што не треба, па со цел памет бре од торенти симнувате активатори нити проверени нити знаете што прават ееееееееееее компутерска генерацијо бре вируси напунете се па после цацко ви е крив

се ви пишува што треба, а што не треба, па со цел памет бре од торенти симнувате активатори нити проверени нити знаете што прават ееееееееееее компутерска генерацијо бре вируси напунете се па после цацко ви е крив

:facepalm:

Да не читам цел форум, кажи во кратки црти кај сме се заебале, што ќе ни рикне, како да го средиме проблемот и како да се заштитиме за понатаму.

Со ISIC картичката го верификуваш твојот акаунт и автоматски имаш пристап до се (Windows, Office, Windows Server, SQL).
Се што ќе спуштиш е лиценцирано автоматски и ништо нема да платиш за тоа.

Инаку од кај може да се извади картичкава? Ако е 300 денари, одма си вадам една.
Фората е со ISIC картичка или преку финки, осмицата е студентска верзија.
Т.е. не смееш да правиш ништо комерцијално или про-комерцијално. И други такви ствари.
Прочитајте си го tos от пред да користите било шо такво.

Ја може ќе си стаам обична осмица. Не про, не енетерпрајз.
Едноставно неам потреба од про, сега ги споредив според википедија.
Џабе да иам features шо си маткаат у позадина не се потребни.

Фората е со ISIC картичка или преку финки, осмицата е студентска верзија.
Т.е. не смееш да правиш ништо комерцијално или про-комерцијално. И други такви ствари.
Прочитајте си го tos от пред да користите било шо такво.

Ја може ќе си стаам обична осмица. Не про, не енетерпрајз.
Едноставно неам потреба од про, сега ги споредив според википедија.
Џабе да иам features шо си маткаат у позадина не се потребни.
Може сите сервиси шо не ти требат да си ги исклучеш.

Може сите сервиси шо не ти требат да си ги исклучеш.
Па така и планирав ама која е поентата да ги бркам сите сервиси шо не би требаат, наспроти чиста инсталација без тие сервиси.
А ги разглеав, тотално не потребни ми се.

Да не читам цел форум, кажи во кратки црти кај сме се заебале, што ќе ни рикне, како да го средиме проблемот и како да се заштитиме за понатаму.

Според многу коментари по други форуми, активаториве чепкале некој системски фајлови или пак можело на компјутерот да му наштети.
Предходно спомнав дека се Hacktivator-и, па ги терав некои членови да внесат некој команди, и нормално, иако беа позитивни резултатите пак не треба да се има верба во ваквите активатори. Ги следам сите скоро можни форуми кај што се зборува за активацијата, и секаква тема за ваков активатор беше избришана, токму поради тоа што сите се фејк (ние не ја знаеме штетата што може да ја направи).

Заштита од нив - да не ги користиме.
Да активираме само преку кмс и телефон.

Па така и планирав ама која е поентата да ги бркам сите сервиси шо не би требаат, наспроти чиста инсталација без тие сервиси.
За да се осетеш како хакер и да си билдаш егото оти знааш како да бркаш дека шо не треба.... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Која е таа верзија на 8 што инсталира без сервиси... тоа би ти било како да побараш нова кола ама да нема клима затоа што ако ја пуштиш ке ти троши повеке нафта=ресурси=CPU

Која е таа верзија на 8 што инсталира без сервиси... тоа би ти било како да побараш нова кола ама да нема клима затоа што ако ја пуштиш ке ти троши повеке нафта=ресурси=CPU
Абе ти нешо многу паметен а.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart
Без НЕПОТРЕБНИ (за мене) сервиси. Не може без ич. Не е archlinux ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom