Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
А кај да ги видам симнатите работи, моментално симнувам од chrome app и ништо не се покажива?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пиши ја командава во CMD (open as administrator):
Па прикачи скиншот тука, баш ме интересира.Код:slmgr -xpr
А кај да ги видам симнатите работи, моментално симнувам од chrome app и ништо не се покажива?
RabotiНе можам да поверувам
ај пробајте и со sfc/ scannow (па после рестарт да видите шо ќе се случи)
Кај и да прочитам за активаторов, сите викаат дека е некаков hacktivator.
море блесави еднитука читајте и информирајте се...
http://forums.mydigitallife.info/forums/42-Windows-8
се ви пишува што треба, а што не треба, па со цел памет бре од торенти симнувате активатори нити проверени нити знаете што прават ееееееееееее компутерска генерацијо бре вируси напунете се па после цацко ви е крив
море блесави еднитука читајте и информирајте се...
http://forums.mydigitallife.info/forums/42-Windows-8
се ви пишува што треба, а што не треба, па со цел памет бре од торенти симнувате активатори нити проверени нити знаете што прават ееееееееееее компутерска генерацијо бре вируси напунете се па после цацко ви е крив
Фората е со ISIC картичка или преку финки, осмицата е студентска верзија.Со ISIC картичката го верификуваш твојот акаунт и автоматски имаш пристап до се (Windows, Office, Windows Server, SQL).
Се што ќе спуштиш е лиценцирано автоматски и ништо нема да платиш за тоа.
Инаку од кај може да се извади картичкава? Ако е 300 денари, одма си вадам една.
Може сите сервиси шо не ти требат да си ги исклучеш.Фората е со ISIC картичка или преку финки, осмицата е студентска верзија.
Т.е. не смееш да правиш ништо комерцијално или про-комерцијално. И други такви ствари.
Прочитајте си го tos от пред да користите било шо такво.
Ја може ќе си стаам обична осмица. Не про, не енетерпрајз.
Едноставно неам потреба од про, сега ги споредив според википедија.
Џабе да иам features шо си маткаат у позадина не се потребни.
Па така и планирав ама која е поентата да ги бркам сите сервиси шо не би требаат, наспроти чиста инсталација без тие сервиси.Може сите сервиси шо не ти требат да си ги исклучеш.
Да не читам цел форум, кажи во кратки црти кај сме се заебале, што ќе ни рикне, како да го средиме проблемот и како да се заштитиме за понатаму.
За да се осетеш како хакер и да си билдаш егото оти знааш како да бркаш дека шо не треба....Па така и планирав ама која е поентата да ги бркам сите сервиси шо не би требаат, наспроти чиста инсталација без тие сервиси.
А ги разглеав, тотално не потребни ми се.
Која е таа верзија на 8 што инсталира без сервиси... тоа би ти било како да побараш нова кола ама да нема клима затоа што ако ја пуштиш ке ти троши повеке нафта=ресурси=CPUПа така и планирав ама која е поентата да ги бркам сите сервиси шо не би требаат, наспроти чиста инсталација без тие сервиси.
А ги разглеав, тотално не потребни ми се.
Абе ти нешо многу паметен а.Која е таа верзија на 8 што инсталира без сервиси... тоа би ти било како да побараш нова кола ама да нема клима затоа што ако ја пуштиш ке ти троши повеке нафта=ресурси=CPU