Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
луѓе еве го изрежав виндовс 8 RTM и ми излагаат многу едиции. Која е најдобра за да ја ставам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо е работава со Финки за активирањето ?
ХохоСо финки имаш пристан до секаков софтвер од страна на микрософт, и тоа со се лиценца.
Па не знам дали е со сите факултети баш (пошто треба да имате студентски мејл и да е внесен во микрософт архивата), ама може и со ISIC картичка.Со финки имаш download пристан до секаков софтвер на микрософт со вклучена лиценца.
Шо и да даунлодираш, се тие лиценцирано.
И не само со финки, туку и со сите останати факултети.
луѓе еве го изрежав виндовс 8 RTM и ми излагаат многу едиции. Која е најдобра за да ја ставам?
Па не знам дали е со сите факултети баш (пошто треба да имате студентски мејл и да е внесен во микрософт архивата), ама може и со ISIC картичка.
Па се знае која е нај добра нема дилема тука Windows 8 Pro другите се срање
Па на листата ги имаше скоро сите факултети. Е сега прашање е дали тие факултети имаат таков меил за верификација.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 20:34 ---
Секоја едиција си има своја намена.
Pro - најдобра за по дома.
Enterprise - за IT организации, интеграција со сервери и т.н.
Па се знае која е нај добра нема дилема тука Windows 8 Pro другите се срање
Нај јака во сите погледи е Pro како што е Ultimate кај Vista и 7
Нај јака во сите погледи е Pro како што е Ultimate кај Vista и 7
Дај проверен активатор (и процедура) за PRO![]()
This promotion ends on January 31, 2013; your product key must be activated no later than February 1, 2013. Microsoft will only contact you at the email address you provide to send you your product key and to remind you when the activation period for your product key is ending
Спореди си сам
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions#Comparison_chart
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 21:00 ---
Можеш да си активираш перманентно со Windows Media Center Pack-от![]()
Не ми е јасно со ISIC картичка како може, 300 ден. е да извадиш, и шо после со тоа ќе имаш лиценцирана осмица ? Стварно не ми е јасно како може, како им е исплатливо и шо е шемава или фркава у случајов, де објасни ако знаешПа не знам дали е со сите факултети баш (пошто треба да имате студентски мејл и да е внесен во микрософт архивата), ама може и со ISIC картичка.
Не ми е јасно со ISIC картичка како може, 300 ден. е да извадиш, и шо после со тоа ќе имаш лиценцирана осмица ? Стварно не ми е јасно како може, како им е исплатливо и шо е шемава или фркава у случајов, де објасни ако знаеш