- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
aактиватор може ли некој да ми каже како шо..инсталирав ПРО и како да активирам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aактиватор може ли некој да ми каже како шо..инсталирав ПРО и како да активирам?
Прво активирај го со КМС сервер за 180 дена (најди онлајн сервер), па после со клучот од мајкрософтЗначи симнав про, и со активатор (пошто друго не фаќаше) го активирав и пишува активетед, арно ама коа одам да го додадам клучот од мајкрософт вика дека не е активиран, прво да го активирам ? хм
Прво активирај го со КМС сервер за 180 дена (најди онлајн сервер), па после со клучот од мајкрософт![]()
Најверојатно драјверот имам инсталирано драјвер за nvidia 306.97, и виндовс 8 на неколку наврати ми го има јавено она... nvidia driver...not responding... графичката е GF GTX 460 SE... јбг... ваљда во nvidia ќе поправат нешто...во следниот драјверахххх и првиот баг ......
http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/image-background-transparent-or-flickers.html
при работа со фотошоп , драјверот или самиот ос има проблем , при што од транспарентна позадина станува црна па повторно се враќа во транспарентна !!!!........
Најверојатно драјверот имам инсталирано драјвер за nvidia 306.97, и виндовс 8 на неколку наврати ми го има јавено она... nvidia driver...not responding... графичката е GF GTX 460 SE... јбг... ваљда во nvidia ќе поправат нешто...во следниот драјвер
![]()
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:56 ---
Не е лошо
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 03:20 ---
![]()
како ги стаи тие иконите доле у таскбарот мислам на оние гоогле фб и сл