Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Подобро не ми спомнувај хахахахха
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 12:43 ---
Имаш на замунда или пиратите.
Не можам да најдам, ако може линк.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро не ми спомнувај хахахахха
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 12:43 ---
Имаш на замунда или пиратите.
Не можам да најдам, ако може линк.![]()
Провери ППЗнам дека има на замунда и на остали страни, но не знам дали е добар, доколку некој има 2 минути да пуште еден линк (Што го испробал работи, ако има и активатор још боље) па ќе се раздужеме![]()
Знам дека има на замунда и на остали страни, но не знам дали е добар, доколку некој има 2 минути да пуште еден линк (Што го испробал работи, ако има и активатор још боље) па ќе се раздужеме![]()
Имаш ПП
dajte produkt key lugje, ostanav na pola pat
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 11:58 ---
Зошто многу споро го чита кодот за активирање? Све добро оди, но кога ќе стигнам за убацување на product key само лоадира и ништо. Што е проблемот?![]()
Малце офтопик ама мора да прашам, како ги направи сликите што ти се во потписот?![]()
Симни PRO ако имаш 4гб рам или повеќе симни 64bit..ако не 32bitЗдраво,сакам да прашаш некој поупатен да ми каже шо,како..
Значи сакам да слегнам 8мица за лаптоп компјутер,која опција би била најдобра,обичен,про,ентерпрај?32битен,64? ќе замолам некој брзо да ми врати ако може и секоја информација + е добродојдена.фала