Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дечки ај би ве замолил да ми пишете како и од каде да го спуштам win 8
Да напоменам дека овој метод е без користење на активатор, без користење на телефон и без користење на кмс сервер, туку преку имејл од мајкрософт кој содржи продук кеј, затоа што некои ме сфатиле дека е преку телефонГо активирав Windows 8 засекогаш (без активатор, преку телефон или кмс сервер) и добив Windows 8 Media Center Pack - барем така мислам според сликава или грешка сум ?
Ако е точно, нека ми пише ПП кој сака да му кажам како![]()
Да напоменам дека овој метод е без користење на активатор, без користење на телефон и без користење на кмс сервер, туку преку имејл од мајкрософт кој содржи продук кеј, затоа што некои ме сфатиле дека е преку телефон
И ова важи само за Pro верзија на Windows 8 (ова го дознав од m.i.n.a)![]()
Како што гледам ваму има само 2-3 членови кој им е интересен Windows 8![]()
Кога-тогаш ќе се зголеми бројката...
Мене не ме интересира дали нема маркетинг како 7-цата или пак не бил толку популарен како него. Го инсталирав, поинтересен ми е од 7-цата, "помазно" ми работи, се што инсталирам и што ми е потребно работи одлично, ми се допаѓа метро стилот и сум презадоволен. Затоа ако сака никој нека не го користи, мене кога ми одговара не ми е потребно мислењето на другитеОва е слична ситуација како windows 2000 и Windows Vista погледни ја темата само на Windows 7 пред почетокот и на Windows 8, a и како што ја следам ситуацијава и по широко гледам дека нема некоја голема заинтересираност кон Windows 8 во однос на Windows 7 кој што имаше страшен маркетинг пред почетокот ама со Windows 8 некако слабо им оди немаат ни маркетинг ни ништо, ја дури не ни сетив дека има нов оперативен систем од ms а и гледам и по странскиве форуми е исто како и тука слабо заинтересирани ја до сега за сите оперативни системи сум се интересирал од 95 па се до Windows 7 сите ги имам следено и пробувано од бети до RC верзии , само овој го прескокнав пошто гледам дека е голема катастрофа
Мене не ме интересира дали нема маркетинг како 7-цата или пак не бил толку популарен како него. Го инсталирав, поинтересен ми е од 7-цата, "помазно" ми работи, се што инсталирам и што ми е потребно работи одлично, ми се допаѓа метро стилот и сум презадоволен. Затоа ако сака никој нека не го користи, мене кога ми одговара не ми е потребно мислењето на другите![]()
Ова е слична ситуација како windows 2000 и Windows Vista погледни ја темата само на Windows 7 пред почетокот и на Windows 8, a и како што ја следам ситуацијава и по широко гледам дека нема некоја голема заинтересираност кон Windows 8 во однос на Windows 7 кој што имаше страшен маркетинг пред почетокот ама со Windows 8 некако слабо им оди немаат ни маркетинг ни ништо, ја дури не ни сетив дека има нов оперативен систем од ms а и гледам и по странскиве форуми е исто како и тука слабо заинтересирани ја до сега за сите оперативни системи сум се интересирал од 95 па се до Windows 7 сите ги имам следено и пробувано од бети до RC верзии , само овој го прескокнав пошто гледам дека е голема катастрофа
Сигурно од тебе нема да барам дозвола, и несакам веќе да одам офф. и да се расправам.Па кој ти даде тебе мислење ?
До некаде си во право, до некаде не си.
Секој по вкус, по потреба, по навика. Секој си има различно мислење.
За мене Windows 8 ич не е промашај на Микрософт.
Сигурно од тебе нема да барам дозвола, и несакам веќе да одам офф. и да се расправам.
они го измешаа цел OS го направија буричканици 3 во 1 што не одговара за десктоп и лаптоп компјутери немам никаква естетика за користење
Тука си грешка. Пак ќе спомнам, навиката си го прави своето.
Зошто јас немам никакви проблеми на контролирање со маус и тастатура?
Одговор на ова прашање тоа што веќе сум го научил, сум го навикнал и ми се допаднало.
За таблети не ни го спомнувам - пефекција!
Финтата на Микрософт му е исто како епл, да направат еден оперативен за сите уреди (дали за лаптоп, десктоп или таблет компјутер).
Aj ako sakas i kaj meneИмаш ПП за активирање засекогаш без телефон ако ти одговара![]()