Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да го пробам, гледам некои верзии на Замунда со сериски броеви.

Како е за активација сега?
Сериските броеви се небитни. Активацијата и КМС серверот е битен.

“Open cmd with ADMINISTRATOR and Write this commands:

slmgr -skms theliel.dnsd.info:62000
slmgr -ato“

Мада мислам дека и овој е сега затворен.

Сериските броеви се небитни. Активацијата и КМС серверот е битен.

“Open cmd with ADMINISTRATOR and Write this commands:

slmgr -skms theliel.dnsd.info:62000
slmgr -ato“

Мада мислам дека и овој е сега затворен.

Ако не го активирам ќе имам некоја trial верзија или?

Ако не го активирам ќе имам некоја trial верзија или?
Да. 30 дена. Заклучен personalization сетингот.
Моеш rearm да напраиш на последниот ден пред да ти истече трајлот, и да добиеш нови 30 дена. 7 пати моеш така.

Мех, толку ли не можат да средат со некаков крак...веројатно толку го бива, па не сакаат да се замараат.

Windows 8 Pro... Ного поарен од Consumer Preview.... Не очекуваах оти толко ного ќе ме ареса.

Го користев кога излезе Customer Preview (или како беше) околу 1 недела, и немав некои проблеми но се вратив на 7-ца. Сега инсталирав Pro и е супер. Само да знам како да го активирам, зошто Personalization не е овозможено :D

Не знам за активацијата как оде.... Последните 3 ОС са ми биле оригинални и легални.

Мех, толку ли не можат да средат со некаков крак...веројатно толку го бива, па не сакаат да се замараат.

Проблемот е тоа што немаат интерес за Windows 8.
За пример да го земам DAZ (креаторот на Windows Loader).

Направи си одма бекап на активацијата со Advanced Tokens Manager :)
И јас го активирав преку тој сервер. Фала ти многу :). И бекап си напраив со ова, само кажи ми дали знаеш кога треба ристор на активацијата да се направи? Ваљда ден пред да истече, или може и откако ќе истече!

Некој да ми каже која е моментално најдобрата верзија на Windows 8 за инсталирање на Dell N5110 лаптоп? И како се активира?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom