Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Оти не симнувам од торенти, или слични други места, а од продавница. Там си требе логин, ово оно....

Чим е таква работата, фрли линк наваму ако не ти е проблем, нека има :)

Чим е таква работата, фрли линк наваму ако не ти е проблем, нека има :)
Пуштих, утре сабаале требе да го има достапен за симнувајне (Интернето не ми е од најбрзите. )... Кој ќе сака да го има, нека ми пуште ПП, ќе му дадам линк.

Кодо за активација не го давам. Да се разбереме од старт.... :):)

На кој му требе нешто друго (вижуал студио, скјуел сервер, МС визио, МС проџект менаџер,) да ми пише, ќе наредеме некак работата,

Само шо го инсталирав, ама бокмарсот на хромов ми се избриша, имат некаква шанса да си ги вратам назат папките?

Само шо го инсталирав, ама бокмарсот на хромов ми се избриша, имат некаква шанса да си ги вратам назат папките?
Мислам дека можеш ако имаш направено синхронизација претходно со gmail акаунт :D

Ако си правил браузер синхронизација на гоогле, да.

Иначе може и да се раскопаш по Апп Дата (ако си правил апгрејт, а не свеж формат) у Виндоус Олд папката, и там да си ги ископаш боокмаркс фајловете и да си ги копираш у новио Хром.

Пуштих, утре сабаале требе да го има достапен за симнувајне (Интернето не ми е од најбрзите. )... Кој ќе сака да го има, нека ми пуште ПП, ќе му дадам линк.

Кодо за активација не го давам. Да се разбереме од старт.... :):)

На кој му требе нешто друго (вижуал студио, скјуел сервер, МС визио, МС проџект менаџер,) да ми пише, ќе наредеме некак работата,

И кај мене ако не ти е мака...онака да ис го имам....фала многу... :)

Иначе може и да се раскопаш по Апп Дата (ако си правил апгрејт, а не свеж формат) у Виндоус Олд папката, и там да си ги ископаш боокмаркс фајловете и да си ги копираш у новио Хром.

Пуштај ПП коа ќе можеш Лукита :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 00:26 ---
Па частам пастрмајлија коа ќе наминеш накај Штипо

Oд преска барам во виндоус олд папката, а никако да најдам, се мислам имат некаква папка за да ги најдам боокмарсите. Ама никако да ја најдам.
А то на гугал немам праено синџронизациа :(... Штета, да знаев дека се бришт бокмарот никојпат немаше да ставам 8ца :(.

Едно прашање: автоматски ли се праве дуал-боот ако инсталирам 8-ца на друга партиција?

Oд преска барам во виндоус олд папката, а никако да најдам, се мислам имат некаква папка за да ги најдам боокмарсите. Ама никако да ја најдам.
А то на гугал немам праено синџронизациа :(... Штета, да знаев дека се бришт бокмарот никојпат немаше да ставам 8ца :(.

Значи, наваѓаш у виндоус олд папката, \\Users\твојто корисничко име\AppData\Local\Google\Chrome\User Data и си го копираш целио фолдер и си го ставаш у новио хром.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 00:38 ---
Едно прашање: автоматски ли се праве дуал-боот ако инсталирам 8-ца на друга партиција?

Да. Со 8цата може да избереш кој систем да ти го уклучува по дефолт
http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57511894-285/how-to-dual-boot-windows-7-with-windows-8/

погледни тука оти ме мрзеше да пишам. Ако нешто не е јасно, питај.

Па би требало :D Јас кога имав инсталирано Windows 8 на друга партиција, автоматски беше, само кога бираш ОС беше интерфејсот од Windows 8, и имаш разни опции, кој ОС да ти биде под дифолт и сл.

Знае ли некој зошто не ми се појавуваат апликации во Windows store.Освен оние почетните и уште неколку ништо нема ...празно,а читам на нет веќе има стотици апликации??:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom