Windows 7

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.498
Можда имате наназад пишано, ама да не барам :)
Која е разликата од Виндоус Ултимејт и Виндоус Ултимејт Н?
Исто така што е разликата од Ултимејт .вс. Ентерпрајс?
N and KN editionsThe features in the N and KN Editions are the same as their equivalent full versions, but do not include Windows Media Player or other Windows Media-related technologies, such as Windows Media Center and Windows DVD Maker.[14] The cost of the N and KN Editions are the same as the full versions, as the Media Feature Pack for Windows 7 N or Windows 7 KN can be downloaded without charge from Microsoft

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
преземав една апликација мегутоа кога сакав да ја инсталирам беше со чудни букви текстот за упатсвата за инсталирање (наопаку )е,а н букви,не знам зошто и што треба да направам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
преземав една апликација мегутоа кога сакав да ја инсталирам беше со чудни букви текстот за упатсвата за инсталирање (наопаку )е,а н букви,не знам зошто и што треба да направам
Превземи ја од друго место или гаѓај ги кое е NEXT кое е INSTALL...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Тоа првото од Корун... никако со гаѓање... најверојатно после и во програмата ќе треба секоја команда да ја гаѓаш.

... ко ќе размислам..па и пробај:D ... стално во контрол панел имаш опција за деинсталација.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Вака, апдејтовањето на Windows 7 ми беше исклучено. Дали треба да го уклучам?

H

HoT IcE

Гостин
Со Daz loader немаш гајле со апдејти, само немој да ти штиклираш оние апдејти кои што автоматски се оштиклирани. Сите други important апдејти слободно ги снимај, оние Оptional не ти треба да ги снимаш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја па све инсталирам и ниеднаш не ме фатиле, не праам разлика од важни и опцинални :D :D :D :D ае сеа ќе се замарам :D

H

HoT IcE

Гостин
Ја па све инсталирам и ниеднаш не ме фатиле, не праам разлика од важни и опцинални :D :D :D :D ае сеа ќе се замарам :D
У право си, али јас пак секогаш сум спремен да одделам 2 миниутки да видам што инсталирам, затоа што преку апдејти нудат многу срања кои не се потребни а ти трошат од рам, хард итн..

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
На колку време да направам да се апдејтова? И да апдејтовам само кај што пишува important updates are available?

H

HoT IcE

Гостин
На колку време да направам да се апдејтова? И да апдејтовам само кај што пишува important updates are available?
Што знам, мене кога ми текне, а тоа му доаѓа на недела дена, проверувам за апдејти, и тоа би било тоа.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
А од што се плашиш да е на аутоматско ?
Па не знам колку интернет ќе ми потроши. Затоа. Но го направив да се апдејтова автоматски секој понеделник. А тоа автоматски ќе си ги инсталира само најважните апдејтови?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па не знам колку интернет ќе ми потроши. Затоа. Но го направив да се апдејтова автоматски секој понеделник. А тоа автоматски ќе си ги инсталира само најважните апдејтови?
Направи автоматски секогаш се да симнува и инсталира и толку. И во ова време не се прашува колку интернет ќе ти потроши, тоа беше до пред некоја година.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е па време е да малку посветиш внимание...
...има една опција HIDE за секој апдејт поединечно... најчесто ја користам за да ги елиминирам апдејтите на јазичните пакети.... кинески, јапонски, корејски, арапски итн... тие воопшто не ни се потребни а заземаат два и кусур гига од оперативниот систем...

Обавезно елиминирај ги апдејтите за графичката картица предложени од виндовс апдејт... знаат срања да направат.

Kajgana Shop

На врв Bottom