Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам Windows 7.Прилично е тежок за работа.

Не бе девојче - грешка си, баш е пријатен за работа, ако е нешто тешко за тебе, кажи - тука сме да објасниме :back:

Windows 7 е многу постабилен, побрз и полесен за работа. Ова последново е главно заслуга на редизајниарниот таскбар ака супербар. (исто така и jump lists и привјуата на сите отворени апликации на таскбарот помагаат) Користам 7 од кога излезе RTM, крај на окт. 2009, претходно имав XP. Разликата е огромна во сите сегменти.

Башка XP ме нервираше со спориот шатдаун и стартап, на Win7 колку и да трупаш програми, апликации, брзината си останува иста.

Windows 7 е многу постабилен, побрз и полесен за работа. Ова последново е главно заслуга на редизајниарниот таскбар ака супербар. (исто така и jump lists и привјуата на сите отворени апликации на таскбарот помагаат) Користам 7 од кога излезе RTM, крај на окт. 2009, претходно имав XP. Разликата е огромна во сите сегменти.

Башка XP ме нервираше со спориот шатдаун и стартап, на Win7 колку и да трупаш програми, апликации, брзината си останува иста.

Точно ! :zver::oeoeoe:

Па зашто да не?
пошо не работи така светот :D
прашај некој економичар ќе ти објасни зашто да не

иначе на windows 7 срчот е катастрофа и не ме убедувајте во спротивното

Изгледа имаш хард диск со 5400рпм.

Епа незнам за тебе али јас досега сум задоволен од тоа како работи срчот у 7цата :)

Dont Bull S*it.
Супер е Windows 7 ( 32/64 -bit Ultimate ). Немам никакви проблеми со апликации, драјвери, вируси и сл. ( да чукнам у дрво ). Дајте ми една добра причина да користам XP?

Епа незнам за тебе али јас досега сум задоволен од тоа како работи срчот у 7цата :)
тогаш ќе заклучиме дека немаш баш некои побарувања за пребарувањето :D

Јас сум економичар и тоа добар. Досега за ништо немам платено.

тогаш ќе заклучиме дека немаш баш некои побарувања за пребарувањето :D

Опцијата за побарување има се од стариот само му е визуелни измента, сега му е ко Гугл лол.
Пример пишуваш size:=50KB или size>1GB
или datemodified:today, datecreated...
Има уште клучни зборови. А визуелни копчиња има само за најчесто користените, за големина и датум на измена.
Во македонскиот Win 7 истиве клучни зборови на македонски дури се пишуваат.

Јас сум економичар и тоа добар. Досега за ништо немам платено.
Изгледа не си некој добар. Софтверот е производ и како секој друг производ се наплаќа. Ако крадиш, твое си е, ама е илегално и можиш кривично да одговараш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom