Shity User Name
Is Shitty
- Член од
- 24 декември 2010
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 8
Па зашто да не?или имам боље идеја, пошо ние македонците сме сиромашни, за нас посебно да напраат да не се плаќа а, што викаш?
Па зашто да не?или имам боље идеја, пошо ние македонците сме сиромашни, за нас посебно да напраат да не се плаќа а, што викаш?
Па има веке бе.. ПИРАТЕРИЈА се вика :helou:или имам боље идеја, пошо ние македонците сме сиромашни, за нас посебно да напраат да не се плаќа а, што викаш?
Не бе девојче - грешка си, баш е пријатен за работа, ако е нешто тешко за тебе, кажи - тука сме да објасниме :back:Јас имам Windows 7.Прилично е тежок за работа.
Точно !Windows 7 е многу постабилен, побрз и полесен за работа. Ова последново е главно заслуга на редизајниарниот таскбар ака супербар. (исто така и jump lists и привјуата на сите отворени апликации на таскбарот помагаат) Користам 7 од кога излезе RTM, крај на окт. 2009, претходно имав XP. Разликата е огромна во сите сегменти.
Башка XP ме нервираше со спориот шатдаун и стартап, на Win7 колку и да трупаш програми, апликации, брзината си останува иста.
пошо не работи така светотПа зашто да не?
Изгледа имаш хард диск со 5400рпм.пошо не работи така светот
прашај некој економичар ќе ти објасни зашто да не
иначе на windows 7 срчот е катастрофа и не ме убедувајте во спротивното
лол не е за тоа, не мислев на брзината, мислев на редизајнот и опциите... или поточно недостатокот на опцииИзгледа имаш хард диск со 5400рпм.
тогаш ќе заклучиме дека немаш баш некои побарувања за пребарувањетоЕпа незнам за тебе али јас досега сум задоволен од тоа како работи срчот у 7цата
Јас сум економичар и тоа добар. Досега за ништо немам платено.пошо не работи така светот
прашај некој економичар ќе ти објасни зашто да не
иначе на windows 7 срчот е катастрофа и не ме убедувајте во спротивното
Опцијата за побарување има се од стариот само му е визуелни измента, сега му е ко Гугл лол.тогаш ќе заклучиме дека немаш баш некои побарувања за пребарувањето
Изгледа не си некој добар. Софтверот е производ и како секој друг производ се наплаќа. Ако крадиш, твое си е, ама е илегално и можиш кривично да одговараш.Јас сум економичар и тоа добар. Досега за ништо немам платено.