Windows 7

Shity User Name

Is Shitty
Член од
24 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
8
Какви педери се овие од Windows, убаво се си инсталирав кракувана 7, да не мора ни активатори ни ништо и го видов овој апдејтот што завршува на 1033 не го симнав. Пред некој ден почна она дека ми е пиратски и глеам во инсталирани апдејтеи стои тој а не сум го ни симнал ни инсталирал и наместено ми е да ме праша пред да симне и да инсталира апдејт ама кој те ебе важно да те заебат да им купиш ко ја пари да имам или ко Microsoft малку да има.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Да ви кажам подобро ми беше со XP, изгледа Windows 7 не е за pc со ram 1G :toe:
Има некои и со помалку што го трчаат, али шо е малку, малку е. И јас би сакал да си работам на XP ама што праиме за новите дупки кои можат да ти наштетат во безбедноста на системот? Колку што знам за XP веќе нема нови апдејти. :toe:

Какви педери се овие од Windows, убаво се си инсталирав кракувана 7, да не мора ни активатори ни ништо и го видов овој апдејтот што завршува на 1033 не го симнав. Пред некој ден почна она дека ми е пиратски и глеам во инсталирани апдејтеи стои тој а не сум го ни симнал ни инсталирал и наместено ми е да ме праша пред да симне и да инсталира апдејт ама кој те ебе важно да те заебат да им купиш ко ја пари да имам или ко Microsoft малку да има.
Не ти треба кракуван windows 7, ја не им верувам баш на тие на готово кракирани оперативни, стави си чист нечепнат оперативен и за активирање имаш ПП. Поздрав

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.680
Поени од реакции
11.774
Има некои и со помалку што го трчаат, али шо е малку, малку е. И јас би сакал да си работам на XP ама што праиме за новите дупки кои можат да ти наштетат во безбедноста на системот? Колку што знам за XP веќе нема нови апдејти. :toe:
а на тебе ти се деси ли нешто со XP ? Треба да се почека да го досредат па може нема да успорува до толку...

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
а на тебе ти се деси ли нешто со XP ? Треба да се почека да го досредат па може нема да успорува до толку...
Јас сум со седмица, XP ојде во пензија уште месец дена откоа искочи официјално седмицата. Поздрав

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Болдираново и јас не можам да го разберам, и мои другари истово ми го велат, а тие се само закрпи - ништо друго.
Што не е јасно? Тоа го викаат баш поради таквите апдејти со кои може да те фатат дека ти е пиратски windowsot и ќе те замара после цело време...
Некои корисници не се баш толку напредни да читаат што прави апдејтот, да пуштаат нешто да се инсталира нешто не...
Стварно, големи педери, пробуваат да си го заштитат продуктот :S:S
Не знам зашто не го даваат бесплатен, толку пари имаат :S:S:S:S:S:S:S

или имам боље идеја, пошо ние македонците сме сиромашни, за нас посебно да напраат да не се плаќа а, што викаш?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ќе направите хајд на тој апдејт! (KB971033) И готово, кај мене работеше, вчера го форматирав ПЦто, го дештиклирав KB971033 и му направив хајд и ги инсталирав сите други апдејти и се работи како што треба.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ќе направите хајд на тој апдејт! (KB971033) И готово, кај мене работеше, вчера го форматирав ПЦто, го дештиклирав KB971033 и му направив хајд и ги инсталирав сите други апдејти и се работи како што треба.
Ја баш го иам тој апдејт кај мене, и не го пријавува ко un-genuine.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ако ви е активиран windowsot со Daz 1.9.5 можете слободно да го инсталирате и тој апдејт KB971033 ке немате никакви проблеми

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Не немам.Имам по дома ентерпрајз W7, ама не го инсталирам док овој не го заебам.Користам Loader1.6.1d, Од hazar.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
да ми даде некој сигурен линк за да симнам виндоус 7. ако има некој што го има симнато и инсталирано

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Имаш лоадер, ја не користам лоадер.
RemoveWGA имаш? Лоадерите се поефикасни. Не само 971033 туку и СП1 веројатно ќе го неутреализира RemoveWGA. Теоретски и било кој апдејт го можи тоа.
Еве и кај мене е инсталиран тој апдејт па немам проблеми.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
RemoveWGA имаш? Лоадерите се поефикасни. Не само 971033 туку и СП1 веројатно ќе го неутреализира RemoveWGA. Теоретски и било кој апдејт го можи тоа.
Еве и кај мене е инсталиран тој апдејт па немам проблеми.
Не, немам ниту RemoveWGA. Во оваа копија што ја имам, има лоадер вклучено (мислам дека беше некојси eXtreme loader) ама досега немам проблеми и немам потреба да го користам.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Не, немам ниту RemoveWGA. Во оваа копија што ја имам, има лоадер вклучено (мислам дека беше некојси eXtreme loader) ама досега немам проблеми и немам потреба да го користам.
Не користам лоадер али иам вклучено со сетапот

Kajgana Shop

На врв Bottom