D
DartWader
Гостин
Зошто кога зумирам сите слики со голема резолуција ми се во коцки ? Во XP не ми беше така:nesum:
Зумирај преку друг програм.Зошто кога зумирам сите слики со голема резолуција ми се во коцки ? Во XP не ми беше така:nesum:
2008 go koristam na 7kata raboti:helou:Дали има некоја верзија на Tune Up Utilites компактибилна со Windows 7.Јас пробав да го ставам 2009ката,и ми дава дека не е компактибилен?
Па иди десен клик и напрај Compatibility Mode > Windows Vista Service Pack 2. Иди после ОК и уклучи ќе сака :helou:Дали има некоја верзија на Tune Up Utilites компактибилна со Windows 7.Јас пробав да го ставам 2009ката,и ми дава дека не е компактибилен?
Иди Start пиши winver и ќе видиш кој билд ти е.Сега инсталирав 7ца ultimate, ама појма немам дали е или не е со билд, а и не ни знам што значи тоа :kesa: Може некој да ми каже како да проверам и што е финтата со билдовите?
Иначе све функционира супер, си симна драјвери, супер брзо иде, ги има сите програми, updates...
version 6.1 build 7600Иди Start пиши winver и ќе видиш кој билд ти е.
Не бе ништо не треба да доинсталираш. А за што мислиш да доинсталираш?version 6.1 build 7600
Треба нешто да доинсталирам?
Затоа што и на Vista и на 7-мицата има тиње прегледувач на слики.Зошто кога зумирам сите слики со голема резолуција ми се во коцки ? Во XP не ми беше така:nesum:
провери пп за неколку минути.ве молам некој да ми дајт активациски клуч за win7 RTM build 7600
фала