Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тие што имате верзија 7600 има ли некои измени ... пр. подредувањето на иконите може ли мануелно да се подредат или пак по некој редослед автоматски :nesum:
jas ke cekam najmalce do januari/februari pa da ja zamenam RC 7100/kava so RTM 7,togas ke ima asilen release od nekoja scenska grupa ili pak mozebi i ke ja kupam po sto ovoj windows sto go napravija e navistina OS za koj vredi da platis jebi ga dobro e napraen zasluzuvaat podrshka.
lol се разбира дека има, како можиш да прашаш ваква глупост.![]()
Абе освен Ultimate другите верзии се Shit а ако ти се дава пари за Ultimate 300 $ тоа незнам, секако ке излезе OEM крак така да види што е поарно :tv:
site nemame isti pobaruvanja od eden OS.moze da imas milijarda plus raboti vo ultimate a nikad da ne gi koristis.
inaku zasto bi imalo razlicni verzii?
Зошто ?
Ultimate-ти е за игри уствари за се живо и диво
Home Premium-музика,филмови,сурфање и слично
Professional или Business ти е за работа
Starter - ти е за тетрис да играш
Home Basic- Тетрис и супер марио
http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/compare-editions/default.aspx
Глупост е да одговориш на нешто што воопшто и дали си пробал? колку што читав јас по други форуми исфрлена е таа опција заради стабилност на системот а ако не сваќаш која е целта на прашањето не одговарај со глупости.....зборувам за опцијата Algin icons to grid во Explorer во сите фолдери :uvo:
Па има таква опција сфаќаш ја користам 7 ката и има таква опција. И има плус уште неколку опции.
jas ke cekam najmalce do januari/februari pa da ja zamenam RC 7100/kava so RTM 7,togas ke ima asilen release od nekoja scenska grupa ili pak mozebi i ke ja kupam po sto ovoj windows sto go napravija e navistina OS za koj vredi da platis jebi ga dobro e napraen zasluzuvaat podrshka.
Абе освен Ultimate другите верзии се Shit а ако ти се дава пари за Ultimate 300 $ тоа незнам, секако ке излезе OEM крак така да види што е поарно :tv: