Windows 7

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
А тие што имате верзија 7600 има ли некои измени ... пр. подредувањето на иконите може ли мануелно да се подредат или пак по некој редослед автоматски :nesum:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
А тие што имате верзија 7600 има ли некои измени ... пр. подредувањето на иконите може ли мануелно да се подредат или пак по некој редослед автоматски :nesum:

lol се разбира дека има, како можиш да прашаш ваква глупост. :tapp:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
jas ke cekam najmalce do januari/februari pa da ja zamenam RC 7100/kava so RTM 7,togas ke ima asilen release od nekoja scenska grupa ili pak mozebi i ke ja kupam po sto ovoj windows sto go napravija e navistina OS za koj vredi da platis jebi ga dobro e napraen zasluzuvaat podrshka.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
jas ke cekam najmalce do januari/februari pa da ja zamenam RC 7100/kava so RTM 7,togas ke ima asilen release od nekoja scenska grupa ili pak mozebi i ke ja kupam po sto ovoj windows sto go napravija e navistina OS za koj vredi da platis jebi ga dobro e napraen zasluzuvaat podrshka.
Абе освен Ultimate другите верзии се Shit а ако ти се дава пари за Ultimate 300 $ тоа незнам, секако ке излезе OEM крак така да види што е поарно :tv:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
lol се разбира дека има, како можиш да прашаш ваква глупост. :tapp:
Глупост е да одговориш на нешто што воопшто и дали си пробал? колку што читав јас по други форуми исфрлена е таа опција заради стабилност на системот а ако не сваќаш која е целта на прашањето не одговарај со глупости :tapp:.....зборувам за опцијата Algin icons to grid во Explorer во сите фолдери :uvo:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Абе освен Ultimate другите верзии се Shit а ако ти се дава пари за Ultimate 300 $ тоа незнам, секако ке излезе OEM крак така да види што е поарно :tv:
site nemame isti pobaruvanja od eden OS.moze da imas milijarda plus raboti vo ultimate a nikad da ne gi koristis.
inaku zasto bi imalo razlicni verzii?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
site nemame isti pobaruvanja od eden OS.moze da imas milijarda plus raboti vo ultimate a nikad da ne gi koristis.
inaku zasto bi imalo razlicni verzii?
Зошто ?

Ultimate-ти е за игри уствари за се живо и диво
Home Premium-музика,филмови,сурфање и слично
Professional или Business ти е за работа
Starter - ти е за тетрис да играш
Home Basic- Тетрис и супер марио

http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/compare-editions/default.aspx

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Глупост е да одговориш на нешто што воопшто и дали си пробал? колку што читав јас по други форуми исфрлена е таа опција заради стабилност на системот а ако не сваќаш која е целта на прашањето не одговарај со глупости :tapp:.....зборувам за опцијата Algin icons to grid во Explorer во сите фолдери :uvo:
Па има таква опција сфаќаш ја користам 7 ката и има таква опција. И има плус уште неколку опции.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па има таква опција сфаќаш ја користам 7 ката и има таква опција. И има плус уште неколку опции.
Не за на Десктоп туку за во Explorer јас користам build 7100 па нема таква опција и по форуми што читав била исфрлена од фунција заради стабилност на системот па затоа прашав дали ја има во build 7600 таа опција.....сите овие други (премногу) опции за подредување се некорисни(барем за домашна употреба)за разлика како што е Algin icons to Grid

Attachments

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вреди дефинитивно. Се стартува за 25 секунди, се лоадира десктопот веднаш, explorer.exe го немам рестартирано со месеци, за разлика од Vista, со рамот и процесите одлично се држи, според мене 7600 е одлично изведена уште да пробам некоја игра инаку се на се давам 5/5 оценка.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Why бе? Home Premium му е доволно ако не му требат додатоците кои ги има Ultimate.

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
136
Закон е Седмицата, ја користам веќе пола година и за ништо не би ја сменил.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Extream бе, што не ставиш линкови и за Win 7, да напишаш македонско упатство? Тип-топ да им е на сите... Ај бриши тие линковите... :/

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Extream доби картон за постирање на активатори, другите вратете се на темата за оперативниот систем.

Kajgana Shop

На врв Bottom