Во врска со игрите имав некомпатибилности со
GTA 4 i Call of Duty 5. Кај GTA 4 имаше некомпатибилност со графиката, а кај другава знаеше некогаш СКРОЗ да ми укоче. Сеа ке кажеш можда било до игрите. НЕ. на XP супер се си беше, исто игрите ги имав снимано и на други ПЦ-а и пак се супер си беше. Друго. МНОГУ програми МОРАШ да ги стартоваш со "Run as Administrator" за да функционираат како што треба. И btw пробај на Виста да сменеш тема, т.е. да ја ставиш онаа најстара тема како на Windows 98. Ке видеш дека буквално е истата тема како на 98, што значи дека Вистата користи СКИН(што додатно го коче ПЦ-то) доколку ја стаиш на АЕРО, а треба да има сопствена тема, за разлика кај Windows 7 тоа го нема. Тој си има своја засебна тема, на свој начин си е напраен и како и да ја менјаш, таа останува иста. Ме свајќаш што сакам да ти кажам.
Друго доста е организиран што ептен ми се бендисува тоа. Start Up-от е доста брз, брзо се подига(доколку имаш 4гб рам, 3,3 ке ти препознава, уште една работа дека е буквално различен од вистата, вистата ми поддржуваше 4гб рам и мислам дека поддрчува 8 ако не се лажам) и сл. Искрено сега за сега сум ПРЕЗАДОВОЛЕН од Windows 7-цава и изледа во иднина ке земам една лиценца оти доста позитивно ме изненади