Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КОлку за информација игрите работат супер на windows 7 дури и подобро ...... некои од постарите игри не се играат само .... windows 7 bara mnogu ram za da gi igras novive igri ke treba jaka konfiguracija
КОлку за информација игрите работат супер на windows 7 дури и подобро ...... некои од постарите игри не се играат само .... windows 7 bara mnogu ram za da gi igras novive igri ke treba jaka konfiguracija
Плави екрани??!? оопа уште едно фиаско :pos2: златен XP
Кај мене нема ништо јавено па ке видиме понатаму...
Vone бета верзите си работат супер конечната верзија е срањеWindows Vista традицијата продолжува и понатаму
![]()
Плави екрани??!? оопа уште едно фиаско :pos2: златен XP
Кај мене нема ништо јавено па ке видиме понатаму...
Vone бета верзите си работат супер конечната верзија е срањеWindows Vista традицијата продолжува и понатаму
![]()
Од кога тоа RTM верзијата е исто со финална верзија? Ако беше финална верзија ќе можеше секој да ја купи, а не само производителите на хардвер да ја имаат и да кажат на кои проблеми наидуваат. Не ми влегува некако во глава деке RC верзијата е подобра од "финалната" RTM, ќе причекам до 22 октомври па ќе го кажам моето мислење. Инаку од RC верзијата сум презадоволен.
RTM e фајнална верзија друже довршена само таа верзија (RTM) се прака на произведувачите на хардверски делови и они таму ја тестираат(без тест на компаниите не смее да се пушти во продажба) , ако се забележи некој проблем го пријавуваат во Microsoft да го поправи ако не пронајдат ништо се биде во ред тогаш се прака на ''печатење'' се надевам јасно ти е сега
Поточно како основа на финалната верзија. Ако добро се сеќавам, Vista имаше 7-8 RTM изданија. (потврда...?)
RTM e фајнална верзија друже довршена само таа верзија (RTM) се прака на произведувачите на хардверски делови и они таму ја тестираат(без тест на компаниите не смее да се пушти во продажба) , ако се забележи некој проблем го пријавуваат во Microsoft да го поправи ако не пронајдат ништо се биде во ред тогаш се прака на ''печатење'' се надевам јасно ти е сега
Друже ти го кажа истото што и јас во мојот пост само со повеќе зборови. Се сведува на тоа дека RTM верзијата е далеку од финалната верзија, така да според неа не можи да оценуваме еден оперативен систем дали е добар или не. RTM верзијата може да трпи огромни (коренити) промени. Така да рано е сега да даваме какви било прогнози за финалната верзија на 7ката се додека таа не излези.:smir: