- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
Ја го пробав 7000 билдот, и све си беше ок, никакви проблеми, освен со глуп Мустек скенер, али бета е така да не верувам дека сите скенери и принтери се поддржани
И јас така мислев ама не е. Архитектурата е иста со Виста и 95% од програмите се поддржани.Ја го пробав 7000 билдот, и све си беше ок, никакви проблеми, освен со глуп Мустек скенер, али бета е така да не верувам дека сите скенери и принтери се поддржани
И кај мене пишува дека имам АВГ, БитДифендер и Касперски иако АВГ-то и БитДифендерот ми се избришани. Сепак не ми претставува никаков проблем. Каспрски си фура како што треба.Вака сеа, го избришав Есет Смарт Секјурити како антивирус и таму во Action Center вика дека пак го има и исталирав друг антивирус и не се покажува дека го има...што може да е ?
Заборавив да одговорам дека се е во ред...Со правење на рестарт се среди...ПоздравИ кај мене пишува дека имам АВГ, БитДифендер и Касперски иако АВГ-то и БитДифендерот ми се избришани. Сепак не ми претставува никаков проблем. Каспрски си фура како што треба.
Епа значи и кај мене ќе се среди.Заборавив да одговорам дека се е во ред...Со правење на рестарт се среди...Поздрав
Да :smir:Епа значи и кај мене ќе се среди.
Па според мене подобар оперативен систем дефинитивно не постои. Иако е РЦ, нема никакви багови, сите програми се поддржани, како што споменав поради фактот што архитектурата е слична на Виста.Junkie daj pratimi go linkot za RC 1 64bit ama od microsoft da bide:smir:
inace zadovolen li si od windows 7?