Windows 7

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Епл се исплашени од 7мицата??? Друже, по фејл пост нема да напишеш.
Во моменти кога уделот на Епл расте и вработени во М$ јавно кажуваат дека многу ствари во 7мицата се инспирирани од Епл, вакви ствари не се пишуваат.
Па не се баш исплашени apple е голема компанија,ама се свесни дека MS го направи вистинското нешто и дека колку толку ке им симне од уделот нормално е малце да се загрижени конкуренција владее за тоа и се овие реклами ама интересно е што не се провокативни иначе за исплашени не се може само малце да се загрижени како и секој конкурент на пазарот...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Најправин да се извинам ако го на погрешно место пишувам овој пост но мислам дека е боље тука,иако може да биде напичшан и во проблеми.Јас имам проблем со мојата Windows 7 не можам да ја активирам пробав нешто преку нет да најдам али не ми успеа па ако некој има идеа и може да ми помогне би му бил многу благодараен.
Фалааааааааа

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Најправин да се извинам ако го на погрешно место пишувам овој пост но мислам дека е боље тука,иако може да биде напичшан и во проблеми.Јас имам проблем со мојата Windows 7 не можам да ја активирам пробав нешто преку нет да најдам али не ми успеа па ако некој има идеа и може да ми помогне би му бил многу благодараен.
Фалааааааааа
Треба да го купиш, многу јасно. Друго „решение“ е крак. Не прашувај за крак овде, ако сакаш чекај да ти прати некој по ПП. (Чим некој ќе го види мислењево ќе ти прати)

Ако си го купил Win 7 а не можеш да го активираш јави се во Мајкрософт Македонија или во местото од каде си го купил.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Па не се баш исплашени apple е голема компанија,ама се свесни дека MS го направи вистинското нешто и дека колку толку ке им симне од уделот нормално е малце да се загрижени конкуренција владее за тоа и се овие реклами ама интересно е што не се провокативни иначе за исплашени не се може само малце да се загрижени како и секој конкурент на пазарот...
Не ми е јасно... според сите статистики Windows-от е застапен во 90% од компјутерите во светот, а од Apple очекуваат со смешни реклами да го соборат :pos:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не ми е јасно... според сите статистики Windows-от е застапен во 90% од компјутерите во светот, а од Apple очекуваат со смешни реклами да го соборат :pos:
Windowsot од секогаш бил нај застапен во светот на компјутерите додека apple и linux се само гола вода за Windowost ,Windowsot е убедливо прв додека apple може само гомна да јаде колку сака Windows 7 пак ке биде нај застапен на компјутерите

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Дали на седмицава има нешо како add or remove programs како шо имаше на XP-то???

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
NSA helped with Windows 7 development

The National Security Agency (NSA) worked with Microsoft on the development of Windows 7, an agency official acknowledged yesterday during testimony before Congress. "Working in partnership with Microsoft and elements of the Department of Defense, NSA leveraged our unique expertise and operational knowledge of system threats and vulnerabilities to enhance Microsoft's operating system security guide without constraining the user to perform their everyday tasks, whether those tasks are being performed in the public or private sector," Richard Schaeffer, the NSA's information assurance director, told the Senate's Subcommittee on Terrorism and Homeland Security yesterday as part of a prepared statement.
"All this was done in coordination with the product release, not months or years later during the product lifecycle," Schaeffer added. "This will improve the adoption of security advice, as it can be implemented during installation and then later managed through the emerging SCAP standards."

http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

-------------------------------------------------------

Big Brother :vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Или во My Computer, горе во менито имаш Organize, System Properties, Uninstall or change a program

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Аууу оваа 7цава закон бе денеска ја пробав у школо супер е :vozbud::vozbud:

Зошто 7ва нема My Documents?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Аууу оваа 7цава закон бе денеска ја пробав у школо супер е :vozbud::vozbud:

Зошто 7ва нема My Documents?
Зашто има Documents. И немојте бе со вакви глупи прашања. И таа седмица да не и фали Add/Remove?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
тоа е одма човек кога преминува од XP на 7 и се губи кога никогаш не користел Vista и преминува на сосема нешто трето

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Apple можат само да испаднат смешни глупаци со тие реклами. И испагаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom