H
HoT IcE
Гостин
Da ne se tie zamorcnja nikad nema da imas ispoliran i sreden OS. Pokazi respekt, ne glumi ludilo.Ок, биди им заморче.![]()
Oh wait, internet warriors.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne se tie zamorcnja nikad nema da imas ispoliran i sreden OS. Pokazi respekt, ne glumi ludilo.Ок, биди им заморче.![]()
Да плаќаат за тоа би купил 2 топ компјутери ислкучиво за таа намена, но размисли микрософт заработува билјони евра тестирајки го оперативниот систем на многу компјутери.Da ne se tie zamorcnja nikad nema da imas ispoliran i sreden OS. Pokazi respekt, ne glumi ludilo.
Oh wait, internet warriors.
Имаш и друг антивирус програм?Многу грешки има на 10-ткава не сум задоволен...пребарував како да го средам вој проблем ама некако тешко ми оди неможам да го отворам дефендеров ни преку цмд-то ни на друг начин..http://s10.postimg.org/ui5npyh6g/Unititled2.jpg ќе може малце хелп?
И двата имаат пристап до осетливи процеси и сервиси. Не може да функционираат заедно, барем не во исто време. И едниот и другиот ќе внимаваат дали "некој" неовластено им пристапува на истите и ќе се обидуваат да спречат. Замисли defender почнува со скенирање, nod32 го блокира. После обратно и ќе излезе џабе ти се двата. Може да имаш и 100 антивирус програми, ама заштита во реално време само еден ќе може да пружи.Да нод32 го избришав и таман е сеаНема некаква опција да може и антивирусот и дефендерот во исто време да работат ..фајарволот да не му смета ?
у vlc ли?треба во опциите кирилица да си наместиш кај преводот
Зависи на што си гледаш без разлика ќе си наместиш тамо кирилица да покажува и ќе си немаш гајлеу vlc ли?
нејќе, јас уште ко го симнам преводот и го отворам преку notepad ми са дадени со други букви, не са уред.Зависи на што си гледаш без разлика ќе си наместиш тамо кирилица да покажува и ќе си немаш гајле
Дали е ова точно, молам уште некој да потврди па да знаеме што понатака. Тој ја форматираше седумката и инсталираше на ново 10240 64битен. Значи сега ќе мора да форматира пак, да инсталира седумка и да прави апгрејд преку сајтот на мајкрософт или како или ќе мора да инсталира апдејти за да ја добие иконата долу дека може да инсталира десетка?se aktivira sam posle clean install ako si go updatiral prvo, od 7/8/8.1 na 10
ako e direkt clean install ne
daemon tools ne znam, od navika najverojatno, site igri I bluray diskovi taka gi rabotam