Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne se tie zamorcnja nikad nema da imas ispoliran i sreden OS. Pokazi respekt, ne glumi ludilo.
Oh wait, internet warriors.
Да плаќаат за тоа би купил 2 топ компјутери ислкучиво за таа намена, но размисли микрософт заработува билјони евра тестирајки го оперативниот систем на многу компјутери.
А ти се фалиш дека си „инсајдер“.
Респект би покажал кога би го давале бесплатно оперативниот систем.

Сакате се исполирано и free. Ехее, на која планета сме бе? :D

Не може фирма како што е микрософт да ми продава оперативен систем кој што им е во бета состојба повеќе од 6 месеци по астрономска цена и нон-стоп да го апдејтираат надевајќи се дека ќе го оправат.

Многу грешки има на 10-ткава не сум задоволен...пребарував како да го средам вој проблем ама некако тешко ми оди неможам да го отворам дефендеров ни преку цмд-то ни на друг начин..http://s10.postimg.org/ui5npyh6g/Unititled2.jpg ќе може малце хелп?

Многу грешки има на 10-ткава не сум задоволен...пребарував како да го средам вој проблем ама некако тешко ми оди неможам да го отворам дефендеров ни преку цмд-то ни на друг начин..http://s10.postimg.org/ui5npyh6g/Unititled2.jpg ќе може малце хелп?
Имаш и друг антивирус програм?

Да нод32 го избришав и таман е сеа :D Нема некаква опција да може и антивирусот и дефендерот во исто време да работат ..фајарволот да не му смета ?

Да нод32 го избришав и таман е сеа :D Нема некаква опција да може и антивирусот и дефендерот во исто време да работат ..фајарволот да не му смета ?
И двата имаат пристап до осетливи процеси и сервиси. Не може да функционираат заедно, барем не во исто време. И едниот и другиот ќе внимаваат дали "некој" неовластено им пристапува на истите и ќе се обидуваат да спречат. Замисли defender почнува со скенирање, nod32 го блокира. После обратно и ќе излезе џабе ти се двата. Може да имаш и 100 антивирус програми, ама заштита во реално време само еден ќе може да пружи.

После апдејтот од синоќа пак почна да се губи десетчево :D
critical_process_died : (
MC you suck.
Се враќам на 7ца, изгубив веќе живци гуглајќи фиксеви :D

Зависи на што си гледаш без разлика ќе си наместиш тамо кирилица да покажува и ќе си немаш гајле
нејќе, јас уште ко го симнам преводот и го отворам преку notepad ми са дадени со други букви, не са уред.

se aktivira sam posle clean install ako si go updatiral prvo, od 7/8/8.1 na 10
ako e direkt clean install ne

daemon tools ne znam, od navika najverojatno, site igri I bluray diskovi taka gi rabotam
Дали е ова точно, молам уште некој да потврди па да знаеме што понатака. Тој ја форматираше седумката и инсталираше на ново 10240 64битен. Значи сега ќе мора да форматира пак, да инсталира седумка и да прави апгрејд преку сајтот на мајкрософт или како или ќе мора да инсталира апдејти за да ја добие иконата долу дека може да инсталира десетка?

okej, 100 pati vekje mi izlava ovaj problem, guglav i imase nekoi resenija kako da go deinstaliram drajverot za blutot, go napraviv toa no pak se pojavuva..
btw, ova e 3 razlicen bsod sto mi se pojavuva, sredam, i potoa pak se pojave nekoj drug.
nekoj so korisno resenie kako da se spasam od ova, a da ne e da se vrakam na 7-ca?

Attachments

• f5611f04-a25a-49ff-8fe3-6c89bee7cdb6.jpg
    f5611f04-a25a-49ff-8fe3-6c89bee7cdb6.jpg
    41,5 KB · Прегледи: 22

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom