Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нова машина е, нема проблем за тоа секакоЗависи што машинче имаш, не ке е лошо да ја напишеш и конф.да знаеме каков калибар си
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Добро нова мишна може да биде и од 2004 па сега пуштена во погонНова машина е, нема проблем за тоа секако
Неможе да се изгасат апдејтите на windows 10Добро сериозни се овие од Мајкрософт. Намерно не ги згаснав автоматските апдејти дури да се стаблизира на почетоков, ама еве вторпат досега компјутерот ми се пушта преку ноќ и ми се апдејтира. Притоа автоматски се рестартира и ми гаси се живо што имам пуштено. Среќа па програмиве сите си имаат Autosave опции инаку ќе преинсталирав денеска компјутери цел ден.
Добро сериозни се овие од Мајкрософт. Намерно не ги згаснав автоматските апдејти дури да се стаблизира на почетоков, ама еве вторпат досега компјутерот ми се пушта преку ноќ и ми се апдејтира. Притоа автоматски се рестартира и ми гаси се живо што имам пуштено. Среќа па програмиве сите си имаат Autosave опции инаку ќе преинсталирав денеска компјутери цел ден.
Направи чиста инсталација и мирна главами се појави тоа гет виндоус 10 и не ми дава да видам прогрес колкав е туку ми вика самтинг ис вронг... преку таа алатката на мајкрософт страната директно го инсталирав без да чекам тоа апликацијата и се заврши (имав доста ерори) и вика may take a while - а под тоа the pc will restart few times... може околу 2 саата беше остаен така ни се изгаси ни ништо, а не беше укочен си вртеше тоа кругчето... помош?