Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од Фиќо-Формула ќе извадиш со десеткава :D

Дечки ме дупи нешо последниот апдејт, неможам да го симнам Updates are available, Cumulative update for win10 KB3081444, рестартирам и ништо ново пак не е апдејтиран ...

Зависи што машинче имаш, не ке е лошо да ја напишеш и конф.да знаеме каков калибар си

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Нова машина е, нема проблем за тоа секако

Добро сериозни се овие од Мајкрософт. Намерно не ги згаснав автоматските апдејти дури да се стаблизира на почетоков, ама еве вторпат досега компјутерот ми се пушта преку ноќ и ми се апдејтира. Притоа автоматски се рестартира и ми гаси се живо што имам пуштено. Среќа па програмиве сите си имаат Autosave опции инаку ќе преинсталирав денеска компјутери цел ден.

Добро сериозни се овие од Мајкрософт. Намерно не ги згаснав автоматските апдејти дури да се стаблизира на почетоков, ама еве вторпат досега компјутерот ми се пушта преку ноќ и ми се апдејтира. Притоа автоматски се рестартира и ми гаси се живо што имам пуштено. Среќа па програмиве сите си имаат Autosave опции инаку ќе преинсталирав денеска компјутери цел ден.
Неможе да се изгасат апдејтите на windows 10

Ау, озбилно неможе?

Можиш да си го подесиш тоа бидејќи автоматски е направено да се абдејтова во 3 часот наутро.

Неможе задолжително е да примаме блоатвер :D

ќе се организира масовен протест против мајкрософт утре. кој е заинтересиран за учество нека му пише приватна порака на
haCk0r

:icon_mrgr:

Протест заради шо? Заради приватноста?

ми се појави тоа гет виндоус 10 и не ми дава да видам прогрес колкав е туку ми вика самтинг ис вронг... преку таа алатката на мајкрософт страната директно го инсталирав без да чекам тоа апликацијата и се заврши (имав доста ерори) и вика may take a while - а под тоа the pc will restart few times... може околу 2 саата беше остаен така ни се изгаси ни ништо, а не беше укочен си вртеше тоа кругчето... помош?

ми се појави тоа гет виндоус 10 и не ми дава да видам прогрес колкав е туку ми вика самтинг ис вронг... преку таа алатката на мајкрософт страната директно го инсталирав без да чекам тоа апликацијата и се заврши (имав доста ерори) и вика may take a while - а под тоа the pc will restart few times... може околу 2 саата беше остаен така ни се изгаси ни ништо, а не беше укочен си вртеше тоа кругчето... помош?
Направи чиста инсталација и мирна глава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom