Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
po nekolku dena koristenje win10 za pofalba e edge,battery life I action center a ne mi se dopaga sto file explorerot e baven se nadevam ke go sredat so service pack1.

btw kade da najdam efikasen activator so microsoft toolkit I kmspiko ne uspeav da aktiviram.

Мора да може со kmspicko и toolkit сигурно имаш пишувано клуч па си го средила ке мора реинстал да правиш без да внесуваш никакви клучеви

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Има некој лек за тргање ова blue screen на Edge?
Кога го користам чувствувам како да е ептен темен целиот екран, а тоа само на Edge-то го има. Еве кога вклучам хром нема таков проблем.

дечки зошто откако ја имам 10кава не можам да пратам слика од мобилен на компјутер?
не јавува дека има проблем, ги спарив дивајсиве, али сликите неодат цело време е неуспешно.

дечки зошто откако ја имам 10кава не можам да пратам слика од мобилен на компјутер?
не јавува дека има проблем, ги спарив дивајсиве, али сликите неодат цело време е неуспешно.
Не се секирај сликите ти се кај мајкрософт :D

Не се секирај сликите ти се кај мајкрософт :D

:) е тоа знам, барем бекап имаме.

а иначе од комјутер кон телефон се праќаат, а од телефон на компјутер не одат појма немам што е работава?

:) е тоа знам, барем бекап имаме.

а иначе од комјутер кон телефон се праќаат, а од телефон на компјутер не одат појма немам што е работава?
За кој телефон се работи ? Пробај сп друг кабел, пеиклучи го и нека ти ги инсталира самиот windows драјверите

За кој телефон се работи ? Пробај сп друг кабел, пеиклучи го и нека ти ги инсталира самиот windows драјверите

види ја глуп, не сум напишал во првиот пост за блутутот станува збор, не за со кабел, кабелот е ок :)
моја грешка

Сакав да кажам со блутут од телефон не можам да пратам на лаптопот, а од лаптоп на тел одат,

види ја глуп, не сум напишал во првиот пост за блутутот станува збор, не за со кабел, кабелот е ок :)
моја грешка

Сакав да кажам со блутут од телефон не можам да пратам на лаптопот, а од лаптоп на тел одат,
А заебано е малце тоа треба мислам да го подесиш во windows 10 како сигурен/проверен уред за да може безпроблем да ги прима сликите

За сите што имате послаба конфигурација.
Избришете Хромот. Приметив дека процесорот цело време ми врти на 70-90% кога сум на Хром и сурфам, а еве денес гледам стим на Твич и цело време беше 90+ %. Го избришав, и се префрлив на Еџ, на истиот стрим, процесорот ми е на 20-30%. Појма немам зошто.

За сите што имате послаба конфигурација.
Избришете Хромот. Приметив дека процесорот цело време ми врти на 70-90% кога сум на Хром и сурфам, а еве денес гледам стим на Твич и цело време беше 90+ %. Го избришав, и се префрлив на Еџ, на истиот стрим, процесорот ми е на 20-30%. Појма немам зошто.
Те шпионираат мајкрософт тоа е тоа :D

Не спамај со тоа шпиунирање. Таман се спремав за Анонимус, ти ме издаваш.
775a8568c7de8f20fb5b09d477451685.jpg

Дечки, ај проверете дали овие сетинзи ми се по default:
picture1.jpg

Најдолу до стартот пишваше Search the web and Windows по default или само Search Windows?

Дечки, ај проверете дали овие сетинзи ми се по default:
picture1.jpg

Најдолу до стартот пишваше Search the web and Windows по default или само Search Windows?
Како сакаш подесиси го, ако не си чепкал ништо онда се на сток

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom