Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Од ова што кажа ништо не ти држи вода, мајкрософт со windows 10 ти гледа се во хардискот што имаш и јасно пишува дека приватните фолдери можат да ти ги земат и да ги пријават ако имаш некој незаконски ствари во компјутерот, со windows 10 те ѓпионираат што зборуваш, те гледаат на камерата а ти појма немаш за тоа

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
а што ги спречуваше досега да го прават тоа? тоа што не пишување известување дека ќе го прават тоа?

тиа како што ги вртиш работите излегува дека крадецот нема да те ограби, додека не те праша дали ти се слогласуваш на тоа. за да не го тужиш после.
:tapp:

а што ги спречуваше досега да го прават тоа? тоа што не пишување известување дека ќе го прават тоа?

тиа како што ги вртиш работите излегува дека крадецот нема да те ограби, додека не те праша дали ти се слогласуваш на тоа. за да не го тужиш после.
:tapp:
Ти не свакаш дека windows 10 не е OS туку сервис е цел хардиск ти е синхронизиран кај мајкрософт доволно е да се заразат со еден црв и од сите податоци да ве направат криминалци

ок. мене ме фати страв јас се враќам на windows 95. проверена работа. што си е сигурно, сигурно си е.
ќе ми ги најдат порничите што ги снимаме со жена ми, ќе ги стават на интернет, после за кај сме. резил. ќе не може од дома да излезиме од срамови. :oops:

Секој со свој памет. :tapp:

Полека, полека ќе мигрирам на ubuntu.

Време му е на микрософт да си ја научи лекцијата.

Еве случајно што ми излезе на фб.

kajsi.jpg

Али ова со Мајкрософт лошо.. ни треба приватноста :D

Сега е јасно зошто ова гомно го даваат бесплатно една година, башка и го плакаш и пак те крадат

Сега е јасно зошто ова гомно го даваат бесплатно една година, башка и го плакаш и пак те крадат

Пробуваат да го зачукаат со сила, зошто огромен број на корисници не знаат како да го инсталираат од бутабилно цд, нити па да изрежат цд од исо фајл.

Ѓаолот ги донесе компјутеривне на свет. Луцифер ни го донесе уиндоус 10

Секој со свој памет. :tapp:

Полека, полека ќе мигрирам на ubuntu.

Време му е на микрософт да си ја научи лекцијата.
Го погоди софтверот хахахха. Убунту е бледа копија на микрософт али ај, ќе се дознае коа тогаш.

Го погоди софтверот хахахха. Убунту е бледа копија на микрософт али ај, ќе се дознае коа тогаш.
Леле друже не трескај глупости веза си немаш поарно едуцирај се малце пред да лупнеш уште една глупост

Леле друже не трескај глупости веза си немаш поарно едуцирај се малце пред да лупнеш уште една глупост

Ubuntu has a search bar in which you type every program you start or document you open. Everything you type in this bar is sent to Amazon (among others). It allows there companies to see when you use your computer and what you use it for.

Убунту се аспирира да стане виндоус со неговиот затворен систем.
Секоја друга линукс дистрибуција е по отворена од убунту.
Не се сили многу и те молам не ме цитирај више не зборев со тебе.

Тој кикс им беше во минатите билдови за Amazon информациите.
И тие си ја научија лекцијата како микрософт што сега ќе ја научи.

Ubuntu has a search bar in which you type every program you start or document you open. Everything you type in this bar is sent to Amazon (among others). It allows there companies to see when you use your computer and what you use it for.

Убунту се аспирира да стане виндоус со неговиот затворен систем.
Секоја друга линукс дистрибуција е по отворена од убунту.
Не се сили многу и те молам не ме цитирај више не зборев со тебе.
Без разлика едуцурај се подобро пошто веза си немаш, а за windows можам предавање да ти држам го работам 20 години го знам како диши за која верзија сакаш за таа ке ти кажувам предности и мани од 3.1 па се до windows 10 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom