Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ти не ја свакаш поентата каде гугал изнел лиценца и пишува во тоа дека те следат и шпионираат значи ова ти пага во вода, MS на самата лиценца пишува дека ти роварат во по хардискот ги собираат твојте податоци ти гледаат слики ти се смејат те оговараат и тн, кој ти си ја прифатил за време на инсталацијата тоа е поентата мегу гугал и мс
Aбе гугал еден.
Ти коа се регистрираше на Gmail го прочита цело I agree to these terms and conditions? На фб исто така?
Седи не се фурајте.

Aбе гугал еден.
Ти коа се регистрираше на Gmail го прочита цело I agree to these terms and conditions? На фб исто така?
Седи не се фурајте.
Каде на gmail и на FB пушува дека ти роварат по приватните фолдери ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Каде на gmail и на FB пушува дека ти роварат по приватните фолдери ?

они може што сакат да пишат. но може и да прават што сакаат. не им можеш ништо.

а зошто да ти роварат. што ќе најдат тамо? никој нема интерес да го скенира хард дискот на некој си трајко петков од македонија.

они може што сакат да пишат. но може и да прават што сакаат. не им можеш ништо.

Се додека не пишува црно на бело и ги злоупотребат твојте податоци можеш да тужиш и да добиеш милјарди, оваму јасно е напишано дека ке се служат со твојте ствари на хдд и ке прават што сакаат
Хахаххахаха.
Неам аргументи :D Ок
http://lmgtfy.com/?q=google spying + facebook spying

Ова не е никаков аргумент ова е глупост твоја, каде гугал и фб пишале на дека ке те шпиунираат на MS EULA вајда незнаш што е EULA јасно пишува ?

Се додека не пишува црно на бело и ги злоупотребат твојте податоци можеш да тужиш и да добиеш милјарди, оваму јасно е напишано дека ке се служат со твојте ствари на хдд и ке прават што сакаат

Ова не е никаков аргумент ова е глупост твоја, каде гугал и фб пишале на дека ке те шпиунираат на MS EULA вајда незнаш што е EULA јасно пишува ?
ќe ги сониш тие милјарди. :tapp:

имаше можеби стотици тужби против facebook. дали некоја беше успешна?

ќe ги сониш тие милјарди. :tapp:

имаше можеби стотици тужби против facebook. дали некоја беше успешна?

Не ме интересира мене тоа ова е поинтересно :D
9DoVoix.jpg

ајде windows defender е сега проблем што ќе праќал сомнителни/потенцијално штетни датотеки за дополнителна проверка. па тоа секој антивирус го прави.
може да се исклучи тоа.
ова луѓето стварно се смешни.

rhq22eT.jpg

ајде windows defender е сега проблем што ќе праќал сомнителни/потенцијално заразени датотеки за дополнителна проверка. па тоа секој антивирус го прави.
може да се исклучи тоа.
ова луѓето стварно се смешни.

rhq22eT.jpg
:pos::pos::pos: тука завршува дискусијава за ова може да се вратиме на темава и да не труеме со оф топик више

никој не ве тера да инсталирате windows 10. држете се до безбедниот и провениот windows 7 и спијте спокојно. :icon_mrgr:

никој не ве тера да инсталирате windows 10. држете се до безбедниот и провениот windows 7 и спијте спокојно. :icon_mrgr:

Ја користам Windows 10, мене ми е се едно само сакав да отвориме малце посериозна дискусија а не да троламе наколу и да изиграваме мозоци еве сите шпионираат и што да правиме, па се додека се кути ке не дупат сите,утре ке дојде време и да не тепаат на улица и што ке викаме кути може и полошо ? :D

Ја користам Windows 10, мене ми е се едно само сакав да отвориме малце посериозна дискусија а не да троламе наколу и да изиграваме мозоци еве сите шпионираат и што да правиме, па се додека се кути ке не дупат сите,утре ке дојде време и да не тепаат на улица и што ке викаме кути може и полошо ? :D
ние викаме дека е најлошо што може да биде. вие викате дека не е толку лошо и дека не не шпионираат се додека не не известат за тоа. :tapp:

назад на темата.

ние викаме дека е најлошо што може да биде. вие викате дека не е толку лошо и дека не не шпионираат се додека не не известат за тоа. :tapp:

назад на темата.
Нормално се додека не не известат вака веќе знаеме дека сме мета кој ние сме прифатиле да бидеме шпуонирани со стискање на Accept :)
Се исто ми е на кој не му е се едно има веќе алатки за гасење на сите ствари, дури гледам на MDL веќе повеќето ја инсталираат Enterprise LTSB дури направиле и нивна верзија која се вика приватност :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom