Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на маратонов тука во Ск имаш аматери што и со жуљеви, крв прска од патиките пак ќе стегнат заби ќе истрчаат 42, овој се расплакаСеедно, немаше да се расплачат поради жуљеви. А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...
Абе Надал без кичма се бореше како лав против Стен и дури и сет му зема. Ова е срам над срамовите, ради жуљеви се расплака, мајке ми во шок сум, што се има на овој црн свет.![]()
Шо има врска дали се расплачуваш поради ЖУЉ или КИЧМА? Плачењето е од причина шо стигаш прв пат(ваљда и последен) финале на Вимблдон, и си спречен да играш ради повреда? Не е доволна причина? Го утепавте од ругање човеков ко да не му е ништо па зема глуми.Сеедно, немаше да се расплачат поради жуљеви. А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...
Абе Надал без кичма се бореше како лав против Стен и дури и сет му зема. Ова е срам над срамовите, ради жуљеви се расплака, мајке ми во шок сум, што се има на овој црн свет.![]()
СТАВОТ е битен бе мајсторе, нека плаче ако сака цел меч. Не заебавај на ништо не личи тоа понашање, обичен жуљ не е повреда која те спречува да дадеш 100% во финале на Слем, нарочито не откако му ја видов ногата на Чилич на медицинскиот тајм аут..., најобичен жуљ... Рафа со сјебана задња ложа, не можеше од место да се мрдне, види што ми споредуваш човече. Федерер плачел ПОСЛЕ финалето АО, не во текот на мечот.Шо има врска дали се расплачуваш поради ЖУЉ или КИЧМА? Плачењето е од причина шо стигаш прв пат(ваљда и последен) финале на Вимблдон, и си спречен да играш ради повреда? Не е доволна причина? Го утепавте од ругање човеков ко да не му е ништо па зема глуми.
Рафа плачеше у 1/4 финале на АО против Ферер ради повреда уште у 3 гем.
Старчево плачеше ко дете после пораз у финалето 2009, ПОСЛЕ ПОРАЗ еј, јака причина стварно...Легенда.
Ама Чилич е у прашање. Се расплакал готово, кои критики ги доби, мислиш човек убил.
А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...
Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.Биди озбилен малку, вакви изјави не ти требаат.
Федерер нема ни потреба да игра, тоа е најжално, но слепите фанови не за џабе се слепи па не можат да видат некои елемтарни работи.Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.
Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.
Готово, значи разрешена дилемата. Чилич не е спречен да даде 100%, апсолутно спремен си е ама толку можеСТАВОТ е битен бе мајсторе, нека плаче ако сака цел меч. Не заебавај на ништо не личи тоа понашање, обичен жуљ не е повреда која те спречува да дадеш 100% во финале на Слем, нарочито не откако му ја видов ногата на Чилич на медицинскиот тајм аут..., најобичен жуљ... Рафа со сјебана задња ложа, не можеше од место да се мрдне, види што ми споредуваш човече. Федерер плачел ПОСЛЕ финалето АО, не во текот на мечот.Овој се излигави ради смрден жуљ и ги свлече гаќите пред Федерер. Не очекував да го победи па макар бил и во некој свој GOD mode, ама ова е срам.
Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.
Сеедно, немаше да се расплачат поради жуљеви. А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...