Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетите за Чилич....демек ако беше Ноле или Надал немаше да изгубат? lol.

На турниров убедливо најспремен искочи Бердих.

Сеедно, немаше да се расплачат поради жуљеви. А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...

Абе Надал без кичма се бореше како лав против Стен и дури и сет му зема. Ова е срам над срамовите, ради жуљеви се расплака, мајке ми во шок сум, што се има на овој црн свет. :facepalm:

Сеедно, немаше да се расплачат поради жуљеви. А и со оваа просечна форма на Фед ништо чудно Надал да го скинеше...

Абе Надал без кичма се бореше како лав против Стен и дури и сет му зема. Ова е срам над срамовите, ради жуљеви се расплака, мајке ми во шок сум, што се има на овој црн свет. :facepalm:
на маратонов тука во Ск имаш аматери што и со жуљеви, крв прска од патиките пак ќе стегнат заби ќе истрчаат 42, овој се расплака :facepalm:

Шо има врска дали се расплачуваш поради ЖУЉ или КИЧМА? Плачењето е од причина шо стигаш прв пат(ваљда и последен) финале на Вимблдон, и си спречен да играш ради повреда? Не е доволна причина? Го утепавте од ругање човеков ко да не му е ништо па зема глуми.
Рафа плачеше у 1/4 финале на АО против Ферер ради повреда уште у 3 гем.
Старчево плачеше ко дете после пораз у финалето 2009, ПОСЛЕ ПОРАЗ еј, јака причина стварно...Легенда.
Ама Чилич е у прашање. Се расплакал готово, кои критики ги доби, мислиш човек убил.

Надал 5 години по ред губи во први 2-3 кола на Вимби, а изгуби и на AO откако имаше брејк во последен сет, така да приказната за Надал сем на земја е завршена, дури и вс Федерер, а тек па на трева шанси нема.

Ноле е распад систем, психички тотално аут - Мареј слично, ако сакавте тешко финале - само со Бердих од моментални тенисери.

Шо има врска дали се расплачуваш поради ЖУЉ или КИЧМА? Плачењето е од причина шо стигаш прв пат(ваљда и последен) финале на Вимблдон, и си спречен да играш ради повреда? Не е доволна причина? Го утепавте од ругање човеков ко да не му е ништо па зема глуми.
Рафа плачеше у 1/4 финале на АО против Ферер ради повреда уште у 3 гем.
Старчево плачеше ко дете после пораз у финалето 2009, ПОСЛЕ ПОРАЗ еј, јака причина стварно...Легенда.
Ама Чилич е у прашање. Се расплакал готово, кои критики ги доби, мислиш човек убил.
СТАВОТ е битен бе мајсторе, нека плаче ако сака цел меч. Не заебавај на ништо не личи тоа понашање, обичен жуљ не е повреда која те спречува да дадеш 100% во финале на Слем, нарочито не откако му ја видов ногата на Чилич на медицинскиот тајм аут..., најобичен жуљ... Рафа со сјебана задња ложа, не можеше од место да се мрдне, види што ми споредуваш човече. Федерер плачел ПОСЛЕ финалето АО, не во текот на мечот. :) Овој се излигави ради смрден жуљ и ги свлече гаќите пред Федерер. Не очекував да го победи па макар бил и во некој свој GOD mode, ама ова е срам.

Биди озбилен малку, вакви изјави не ти требаат.
Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.

Коментаторов вика "Браво Марин" за факинг волеј на мрежа при 0-2 во сетови и 3-5 во трет.
Ајде кај и да е ќе се врати.

Па не игра Федерер нешто посебно, се мачи цел турнир и има синусна инфекција, затоа и го напишав тоа. Еве и денес е просечен, ама и повеќе од доволно е за господин ЖУЉ.
Федерер нема ни потреба да игра, тоа е најжално, но слепите фанови не за џабе се слепи па не можат да видат некои елемтарни работи.
На крајот се испостави дека кралот Мулер навистина ви овозможи спектакл денеска, а бламот на Чилич беше одложен само за неколку дена.

Не знам што е тоа посебно да изиграш. Против Бердрих кој играше одлично беше маестрален во тај брејковите, не изгуби ниту еден сет на цел турнир, и Надал ќе го скинеше ако не изгубеше од расипувачот на турнири.

Биди озбилен кога ти велам.

СТАВОТ е битен бе мајсторе, нека плаче ако сака цел меч. Не заебавај на ништо не личи тоа понашање, обичен жуљ не е повреда која те спречува да дадеш 100% во финале на Слем, нарочито не откако му ја видов ногата на Чилич на медицинскиот тајм аут..., најобичен жуљ... Рафа со сјебана задња ложа, не можеше од место да се мрдне, види што ми споредуваш човече. Федерер плачел ПОСЛЕ финалето АО, не во текот на мечот. :) Овој се излигави ради смрден жуљ и ги свлече гаќите пред Федерер. Не очекував да го победи па макар бил и во некој свој GOD mode, ама ова е срам.
Готово, значи разрешена дилемата. Чилич не е спречен да даде 100%, апсолутно спремен си е ама толку може :)
Знаеш ли шо ќе збореше да беше финале Новак и да имаше среќа да се сретне против ваков Чилич? Па ќе го скапевме од пцуење. Лани УС коа му ги предаваа коа стигна со 3 предадени финале го отупевме форумов дека среќа имал. Старецов има среќа да се повреди Новак, да се повреди Мареј, и да игра финале против полуповреден Чилич. Ама тоа е сепак Роџер, не смее да има коментар против него. Секако ќе си освоел.

Не се мачи цел турнир, со Бердих и Раночич беше топ, и нема изгубено сет. Поспоро прогресираше со формата, ама кога требаше изигра јако. Еве ти искрено мислиш дека вака денеска ќе играше вс Надал? скроз друг му е ставот и гејм планот вс појаки тенисери, а иначе факт е дека првите 3-4 гема денеска беше ужасен.

Браво Федерер, ги растури сите, кој од кој поголем инвалид, од прво еб*но коло против Долгополов до последно против царот.

:pos: Како што го скина на Австралија,Индиан и Мајами .. Подобро да го избегнува оваа година,да не си ги намали меѓусебниот скор,бар тоа да му остане :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom