Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден слем годишно, таман да го стигне Роџер :))))))))

Прашање е Надал дали ќе го стигне Фед , камоли Новак.

Никој нема да го стигне Федерер по број на ГС, посебно ако го освои овој Вимблдон. Тој воз помина и за Надал на последниот Ози Опен, а за Новак веќе ни на сон не постои шанса.

Реков јас после финалето во Мелбурн, Надал ја прокоцка таканаречената ГОАТ титула во тоа финале, сега ќе беа 17>16 со двоцифрена разлика во меѓусебни дуели, само еден Слем помалце ама многу други бројки на страната на Рафа. Вака, три Слема повеќе, еве шанса и за четврти, нема теорија да го симне некој Федерер од тронот уште долго време.

Добар тенис од двајцава. Без разлика што веројатно пола од ова нема да прикажат против Роџер, прво зашо нема да им дозволи, второ зашо ќе се усерат психички.
Првиов сет има квалитет, достоен за слем полуфинале.

Ајде царе уште еден сет, па во недела да глеаме финале без коментатор на СК. Ќе каже само дека царот изгубил и тоа.

Го уби.
Да не и се слошеше на бабата сред тајбрејк у 3 сета ќе ја решеше. Шала на страна у страшна форма е.

Колку ми е одвратен ова копилето Чилич буквално неможам да го смислам. 10.000 пати ме има паднато за сега кога не го играм до финале да стигни ѓубрето. Дај боже да се распадни во финалето

Колку го замразив овој Федерер во последните 6 месеци , страшно антипатичен лик.

Федерер има земено нешто, треба да се провери ова.

Да покажеше барем малце слабост или пад во играта али ништо цел турнир , ликот игра тотално без осцилации.

Да покажеше барем малце слабост или пад во играта али ништо цел турнир , ликот игра тотално без осцилации.
Еве во вториот дел од сетов падна и до тајбрејк отиде.
Бердих е глупак невиден.
Инаку се заебавав јас не мислам дека земал нешто стварно, едноставно одлично игра турниров и тоа е тоа, сега кога му е отворен патот уште толку ќе се мотивира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom