Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не заборавиме да напоменеме дека браќата Брајан се пропаднати како и Ферер или Радванска. Очајни се сезонава, не можат ништо, веќе три катастрофални резултати на трите Слема сезонава... Не ми е баш јасно што е проблемот, не се они престари пошо се ипак дубл играчи, а тие може да играат и многу повеќе отколку сингл играчите.

Да не заборавиме да напоменеме дека браќата Брајан се пропаднати како и Ферер или Радванска. Очајни се сезонава, не можат ништо, веќе три катастрофални резултати на трите Слема сезонава... Не ми е баш јасно што е проблемот, не се они престари пошо се ипак дубл играчи, а тие може да играат и многу повеќе отколку сингл играчите.
Ако ти фали во глата сите останати параметри се занемаруваат.

Сакаш да кажеш дека на Брајаните им фали во главата?
Па да, гледав солиден дел од мечот и доста незаинтересирано делуваа. Во вториот сет при 5-4 и сервис на противниците, 3 врзани сет топки, лагано неискористени за во следниот гем при единствената брејк топка да попушат брејк, секако во стил со дупла сервис грешка.
Ова конкретно го зборувам за денешниот меч, за останато не можам да коментирам пошо ретко сум ги гледал, а за во минатото веројатно самите резултати си зборуваат.

Па да, гледав солиден дел од мечот и доста незаинтересирано делуваа. Во вториот сет при 5-4 и сервис на противниците, 3 врзани сет топки, лагано неискористени за во следниот гем при единствената брејк топка да попушат брејк, секако во стил со дупла сервис грешка.
Ова конкретно го зборувам за денешниот меч, за останато не можам да коментирам пошо ретко сум ги гледал, а за во минатото веројатно самите резултати си зборуваат.
Епа самиот си даде одговор во постот бе брат. :D Не е проблемот во главата него во формата. Ништо не играат, каснат на удари, лоша комуникација имаат, очајно ритернираат, се на се тоа се причините поради кои се паднати. Далеку од лоша глава имаат браќата, напротив едни од најстабилните се.

Какво маче е оваа казакстанката Диаз:icon_lol:.. Прв пат ја гледам и можи да се кажи дека е солидна во физичкиот изглед, ако ја фатам ќе неможи да се совземи:cool:

За шо да играат повеќе Брајаниве? Кој мотив го имаат? Ние збориме Новак се презадоволил, немал конкуренција, Мареј не му бил на негово рамниште, се заситил после РГ и нз какви не други глупости, кога човекот очигледно мора да има мотив да ги надмине Роџер и Рафа.
Ама Брајаниве? Кого ќе стигаат? Апсолутни рекордери по се (број на слемови, комплетирани сите слемови, злато на ОИ, освоен завршен мастерс), 40 годишници, музичка кариера и 300 други работи. Кој ги знае колку и дали воопшто тренираат, играат лабаво ни доза нервоза нема. Прееска на сет топка си праат дупла, се однесуваат како рекреативци последнава сезона. Тоа е тоа.

Утре Баутиста Квереј и Бедене да тепат , од овие прогнозирам барем 2 од 3 да тепат. За секој од нив е околу 3 коеф. Од чиста интуиција ова никакви анализи експертизи манализи. :D

:ROFLMAO: За Баутиста беше 3 точно , за Квереј 3.10. Бедене изгуби 3-0.

шо ти прави женска интуиција :kuracc:

Каков винер на брејк шанса Гулбис па па па !!!:shook::vozbud::drk::drk::drk::drk:

ama i sudijava ispadna tezok debil, na ocigledno baranje challenge so krevanje reket i toa odma u ist moment kako bese viknat aut, ne dozvoli, posle toa cist poen za novak posle uspesen challenge, demek ne bilo late call, 2 po red .... i posle po shablon si idea rabotite, novak izgubi gejm, i odma mu bese napraven i brejkot.
Apsurdni 2 odluki na sam start, aj toa za late call e diskutabilno ama challenge-ot, toa bese smesno.

Еве зошто Гулбис ги има исплескано сите играчи од врвот, но и изгубено од Лазар Магдинчев и многу други рекреативци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom