The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Isner gomno edno crkni vo istiov moment.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
побрзо младенович ќе освои од каролина
Младенович не ја поминува Вандевеге 3то коло.побрзо младенович ќе освои од каролина
абе се знае дека младенович е класи зад плишкова, не ме тепајте одма.Знам дека ако помине денеска уште 1-2 кола и рикверс.Само муабетов ми е дека плишкова многу ја направивте како рамо до рамо со серена,прри посериозен противник мислам ќе нурни.
И гледаш вечер Рубарикова ја плеснала Плискова 2-0, јер жени
За тенисерка како Плишкова воопшто не е потребен посериозен противник за да изгуби, има разлика некој да те победи и сам да си изгубишКој е тој посериозен противник?
После испаѓањето на Квитова потполно и се отвори ситуацијата на Плискова. Вчера уплатив 100 евра на Плискова дека освојува, малку падна коефициентот затоа што Квитова изгуби а Остапенко губеше и беше пред пораз. Уплатив на 4.20 а сега е 4.60-4.70. Вака изгледаат коефициентите за можен победник во женска конкуренција.
Прегледај го приврзокот 173874
Днопертизи на дело.Ма одлична е Каро на трева, стварно мора да го искористи ова и да освои. Денес игра против Рибарикова, тенисерка која освои два турнира на трева пред Вимблдон, ама за нејзина жалост разликата е во класи. Ја гледав со Конта во Бирмингем мислам беше, рекетот од рака и го избиваше Јохана. Каро има подобар сервис, подобар форхенд и доста подобар бекенд. Рибарикова само слајса од бекенд, а и лошо ритернира од тој удар.
Ме занима и Возниацки што ќе направи на турниров, во добра форма е ептен.