Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормален ли е човеков бе?
Се дешава губиш 0-3, 1-3 тајбрејк ова она.
Ама 5ти сет од СЕЛА? Па задржи серва 4,5 гема и ќе му напраиш. Против најслабиот сервер играш стапу мртов

абе се знае дека младенович е класи зад плишкова, не ме тепајте одма.Знам дека ако помине денеска уште 1-2 кола и рикверс.Само муабетов ми е дека плишкова многу ја направивте како рамо до рамо со серена,прри посериозен противник мислам ќе нурни.

абе се знае дека младенович е класи зад плишкова, не ме тепајте одма.Знам дека ако помине денеска уште 1-2 кола и рикверс.Само муабетов ми е дека плишкова многу ја направивте како рамо до рамо со серена,прри посериозен противник мислам ќе нурни.

Кој е тој посериозен противник?

gg6PaHO.jpg

trump-eagle-03a.gif

Гулбис тешко шљакање му дал на мангупов Дел Потро :D
Како играше? Не го гледав мечот...

Ау мислам дека Матек Сандс ја имаше една од најлошите повреди во последно време на тениските терени,дури мораа и камерите да ги исклучат.Побрзо опоравување за една од најдобрите дубл играчи..... упм

Кој е тој посериозен противник?
За тенисерка како Плишкова воопшто не е потребен посериозен противник за да изгуби, има разлика некој да те победи и сам да си изгубиш

Да ја исплискет 3ца црнци в газ.

Ма воопшто не треба да се кладиме на жени,ама кој ни е крив фаворит кај жените им даваат 1.30 квота,ист сличен меч само мажи во прашање 1.15 и сам одлучуваш да ја пишеш жената јер поголема добивка :D

После испаѓањето на Квитова потполно и се отвори ситуацијата на Плискова. Вчера уплатив 100 евра на Плискова дека освојува, малку падна коефициентот затоа што Квитова изгуби а Остапенко губеше и беше пред пораз. Уплатив на 4.20 а сега е 4.60-4.70. Вака изгледаат коефициентите за можен победник во женска конкуренција.

Прегледај го приврзокот 173874

Ма одлична е Каро на трева, стварно мора да го искористи ова и да освои. Денес игра против Рибарикова, тенисерка која освои два турнира на трева пред Вимблдон, ама за нејзина жалост разликата е во класи. Ја гледав со Конта во Бирмингем мислам беше, рекетот од рака и го избиваше Јохана. Каро има подобар сервис, подобар форхенд и доста подобар бекенд. Рибарикова само слајса од бекенд, а и лошо ритернира од тој удар.

Ме занима и Возниацки што ќе направи на турниров, во добра форма е ептен.
Днопертизи на дело. :pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom