the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558

So... @geniebouchard gets a dress code penalty for her bra strap showing. #Wimbledon

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паднав само на нејзе за смрдени 1.05. Дали е толкава кучка да си дозволи ваков луксуз против играч кој се задоволи со само 2 гема против Duque Marino? No Comment.Што се случува со Халеп ?
Ете Хас-Раонич добија предност пред Ноле-Ниеминен на СК2 и сеа ќе испадне поинтересен натпреварот на Ноле од овој шо се очекуваше да биде поинтересен.
Имаш на СК1 мечот од централен терен. Не гледам што би бил толку интересен ни едниот ни другиот и двата ќе се ескпресни, остај Ниеминен од нигде никаде шо напрај брејк, ете го на 0 си изгуби сервис, 3-3 е моментално.
Маер и Андерсон ќе играат епски меч,мада ако му се повтори оваа игра на Кевин од денес ќе изгуби од Лео.Комплетиран третиот ден на Вимблдон што се однесува до поединечна конкуренција кај мажите, познати се 8 дуели од третото коло.
Многу интересни мечеви од третото коло, далеку понеизвесни од денешните, овие мечеви ќе бидат на програмот задутре (петок), а утре останува да ја проследиме втората половина мечеви од второто коло.
- Djokovic (1) - Tomic (27)
- L.Mayer (24) - Anderson (14)
- Cilic (9) - Isner(17)
- Kudla - Giraldo
- Wawrinka (4) - Verdasco
- Baghdatis - Goffin (16)
- Gasquet (21) - Dimitrov (11)
- Kyrgios (26) - Raonic (7)
Па не е баш анонимка Матек...очекувано според мене.Ана изгледа брзаше на одмор со Швајни , изгуби од некоја анонимка од САД.
Комплетиран третиот ден на Вимблдон што се однесува до поединечна конкуренција кај мажите, познати се 8 дуели од третото коло.
Многу интересни мечеви од третото коло, далеку понеизвесни од денешните, овие мечеви ќе бидат на програмот задутре (петок), а утре останува да ја проследиме втората половина мечеви од второто коло.
- Djokovic (1) - Tomic (27)
- L.Mayer (24) - Anderson (14)
- Cilic (9) - Isner(17)
- Kudla - Giraldo
- Wawrinka (4) - Verdasco
- Baghdatis - Goffin (16)
- Gasquet (21) - Dimitrov (11)
- Kyrgios (26) - Raonic (7)