Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meне не ме бендисува..Реално, Ноле сам да го праеше ждребов немаше вака перфектно да си го наштеља.
Абе остај, ако не и титулата нека му ја дадат. Трева е ова, подлога која нуди највеќе изненадувања така да полека со прогнозите.Прво коло Колшрајбер, второ коло ваљда Ниеминен, трето Томич, четврто Андерсон/Кокинакис.
Ќе нема ниеден лесен меч, не дека 90% не е веќе во финале.
Најлесен ждреб има Стан. Ова му е и тоа каква шанса + во одлична форма е. А Новак според мене и тоа како тежок ждреб. Колшрајбер, Андерсон, Нишикори и на крај одморен Стан.
pozdrav do stavro so pesnata od Dino Dvornik-Ti si mi u mislima. Od gorespomnatite kategorii si preteral so mrezata,krpata I sokot,a za odot nakaj klupata,I jas se soglasuvam,najdobar e,ne pravi rituali kako Rafa so skokanjeto na liniite ili da si gi mava shishkite so tresenjeto na glavata kako FedБидејќи има најдобар форхенд, најдобар бекенд, најдобар сервис, најдобар ритрн, најдобро игра на мрежа. Плус најдобро оди до клупата, најдобро се бришe со крпата, и најдобро пие сок.
Повредениот Нишикори, Колшрајбер кој не знае каде му е главата сезонава, итн итн.Андерсон...
![]()
Абе еднаш викаш ај дирек у финале ако не, сеа па викаш оти противниците му се гола вода. Одлучи се да го ебам.Повредениот Нишикори, Колшрајбер кој не знае каде му е главата сезонава, итн итн.
Колшрајбер секако е тежок противник за прво коло, али шансите да изгуби Ноле се 0%.
П.с. Вавринка на трева![]()
Па добро ама не можеш туку така да прогласиш некого за финалист, никогаш не се знае. Иначе од првите 4 он има најлесен ждреб, да бидеме реални. Е сеа дали ќе го спроведе тоа во пракса останува да видиме.Абе еднаш викаш ај дирек у финале ако не, сеа па викаш оти противниците му се гола вода. Одлучи се да го ебам.![]()
Штета што Цонга и Милер играат во прво коло, двајца играчи кои се во состојба да одиграат спектакуларен тенис на трева, нарочито Цонга.